halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MOTOSİKLET HIRSIZI MERSİN POLİSİNDEN KAÇAMADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.01.2024 - 11:29, Güncelleme: 26.01.2024 - 11:29 1324+ kez okundu.
 

MOTOSİKLET HIRSIZI MERSİN POLİSİNDEN KAÇAMADI

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması açısından ilimizde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olaylarının aydınlatıldı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması açısından ilimizde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olaylarının aydınlatılabilmesi ve şüphelilerin yakalanabilmesi için Oto Hırsızlığı Büro Amirliği olarak yapmış olduğumuz çalışmada; 6 adet Motosiklet Hırsızlığı olayının şüphelisi olduğu tespit edilen D.T. isimli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR. Şüpheli şahsın çaldığı tespit edilen 3 adet motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkın huzur ve güveni, asayişin temini için karalı bir şekilde çalışmalarımız devam edecektir.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması açısından ilimizde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olaylarının aydınlatıldı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması açısından ilimizde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olaylarının aydınlatılabilmesi ve şüphelilerin yakalanabilmesi için Oto Hırsızlığı Büro Amirliği olarak yapmış olduğumuz çalışmada;

6 adet Motosiklet Hırsızlığı olayının şüphelisi olduğu tespit edilen D.T. isimli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR. Şüpheli şahsın çaldığı tespit edilen 3 adet motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkın huzur ve güveni, asayişin temini için karalı bir şekilde çalışmalarımız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.