halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP'Lİ KIŞ, "PARTİMİZİN 100. YILINDA ULUSA HİZMET İÇİN ÇALIŞMAK, DEĞİŞMEZ ANDIMIZDIR"

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.09.2023 - 09:58, Güncelleme: 08.09.2023 - 09:58 1651+ kez okundu.
 

CHP'Lİ KIŞ, "PARTİMİZİN 100. YILINDA ULUSA HİZMET İÇİN ÇALIŞMAK, DEĞİŞMEZ ANDIMIZDIR"

Cumhuriyetin, demokrasinin, aydınlık bir Türkiye'nin savunucusu olan, dünyanın en eski ve en köklü partilerinden biri olma özelliğine sahip Cumhuriyet Halk Partisi ne mutlu ki bugün 100 yaşında. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan partimiz, ülkemizin en köklü partisi olarak her daim ulusumuzun birlik ve beraberliğinin teminatı olmuştur.

 Kökleri Kuvayı Milliye' ye dayanan Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu ilk günden bu yana "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" ilkesine kararlılıkla bağlı olanların partisi olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk "Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir" diyerek, Cumhuriyetin ve partimizin önemini ortaya koymuştur. Bizler bu iki büyük mirasın bekçileri olarak; Cumhuriyetimizin ve Partimizin 100. yılında Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kadrolarımızla tüm yurttaşlarımızı kucaklayarak, demokrasi ve adalet mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Tarihin partimize yüklediği büyük görevler vardır. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla tarihsel mirasımızdan aldığımız güçle hedefimiz Tam Bağımsız Türkiye hayalini gerçekleştirmektir. Ülkemizi ve milletimizi içinde bulunduğu bu zor ve sıkıntılı süreçten çıkaracak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Tüm kadrolarımızla tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi tüm sorumluluklarımızın farkındayız. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ten aldığımız güçle ve inançla 100 yıl sonra da hedefimize ilerliyoruz. İlk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Ulusa hizmet yolunda bütün varlığımızla çalışmak parti üyelerinin bozulmaz andıdır". Özgürlük ve demokrasi devrimini hep beraber gerçekleştireceğiz. Bu düşüncelerle başta partimizin kurucusu ilk genel başkanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, hayatını kaybeden tüm partililerimizi sevgi, saygı, özlemle anıyor ve partimizin 100. yılını kutluyorum. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.
Cumhuriyetin, demokrasinin, aydınlık bir Türkiye'nin savunucusu olan, dünyanın en eski ve en köklü partilerinden biri olma özelliğine sahip Cumhuriyet Halk Partisi ne mutlu ki bugün 100 yaşında. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan partimiz, ülkemizin en köklü partisi olarak her daim ulusumuzun birlik ve beraberliğinin teminatı olmuştur.

 Kökleri Kuvayı Milliye' ye dayanan Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu ilk günden bu yana "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" ilkesine kararlılıkla bağlı olanların partisi olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk "Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir" diyerek, Cumhuriyetin ve partimizin önemini ortaya koymuştur. Bizler bu iki büyük mirasın bekçileri olarak; Cumhuriyetimizin ve Partimizin 100. yılında Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kadrolarımızla tüm yurttaşlarımızı kucaklayarak, demokrasi ve adalet mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Tarihin partimize yüklediği büyük görevler vardır. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla tarihsel mirasımızdan aldığımız güçle hedefimiz Tam Bağımsız Türkiye hayalini gerçekleştirmektir. Ülkemizi ve milletimizi içinde bulunduğu bu zor ve sıkıntılı süreçten çıkaracak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Tüm kadrolarımızla tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi tüm sorumluluklarımızın farkındayız. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ten aldığımız güçle ve inançla 100 yıl sonra da hedefimize ilerliyoruz. İlk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Ulusa hizmet yolunda bütün varlığımızla çalışmak parti üyelerinin bozulmaz andıdır". Özgürlük ve demokrasi devrimini hep beraber gerçekleştireceğiz.

Bu düşüncelerle başta partimizin kurucusu ilk genel başkanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, hayatını kaybeden tüm partililerimizi sevgi, saygı, özlemle anıyor ve partimizin 100. yılını kutluyorum.

Yaşasın Cumhuriyet,

Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.