halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 18:03, Güncelleme: 11.03.2024 - 18:03 1026+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, vatandaşların özellikle Ramazan ayında sofralarından eksik etmediği pide ve ekmeklerin sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediği titizlikle incelendi, gramajları kontrol edildi.  BAŞKAN YILMAZ; “DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, amaçlarının gıda ürünlerinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması olduğunu söyledi.  Başkan Yılmaz; “Ramazan denetimlerimiz kapsamında ekmek ve pide üretimi yapan fırınlarımızı titizlikle inceliyoruz. Vatandaşlarımız, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırlarsa belediyemizin 0324 322 7200 numaralı telefonundan zabıta ekiplerimize ulaşabilirler. Denetimlerimiz devam edecek” diye konuştu.
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, vatandaşların özellikle Ramazan ayında sofralarından eksik etmediği pide ve ekmeklerin sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediği titizlikle incelendi, gramajları kontrol edildi. 

BAŞKAN YILMAZ; “DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK” 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, amaçlarının gıda ürünlerinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması olduğunu söyledi. 

Başkan Yılmaz; “Ramazan denetimlerimiz kapsamında ekmek ve pide üretimi yapan fırınlarımızı titizlikle inceliyoruz. Vatandaşlarımız, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırlarsa belediyemizin 0324 322 7200 numaralı telefonundan zabıta ekiplerimize ulaşabilirler. Denetimlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.