halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ROBOTİK KODLAMA ARA TATİL ETKİNLİKLERİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 24.01.2024 - 16:22, Güncelleme: 24.01.2024 - 16:22 1305+ kez okundu.
 

ROBOTİK KODLAMA ARA TATİL ETKİNLİKLERİ

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Proje Koordinasyon ve Öğrenme Merkezinde tatil sürecini daha verimli geçirmeleri için öğrencilere yönelik düzenlenen "Yarıyıl Tatili Robotik Kodlama Etkinliği"ne katıldı.

Ziyarette öğrencilerin eğlenerek öğrendiği Makey Makey, Bee-Bot, mBot, Ozobot, Microbit robotik kodlama etkinlikleri, atölye ve bilişim teknolojileri laboratuvarında öğrencilerin tanıtımlarıyla gerçekleştirildi. Fazilet Durmuş, "Türkiye yüzyılını inşa etmek için gençlerimiz ve çocuklarımız için her türlü bilimsel ve teknolojik imkanları oluşturmaya çalışıyoruz. Proje Koordinasyon ve Öğrenme Merkezimizin bu alanda daha farklı çalışmaları olacaktır. Etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi. Etkinliklerde Fazilet Durmuş'a, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Çağatay Çetin, Halil İbrahim Ulaş ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Zekiye Yıldırım Suna eşlik etti.
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Proje Koordinasyon ve Öğrenme Merkezinde tatil sürecini daha verimli geçirmeleri için öğrencilere yönelik düzenlenen "Yarıyıl Tatili Robotik Kodlama Etkinliği"ne katıldı.

Ziyarette öğrencilerin eğlenerek öğrendiği Makey Makey, Bee-Bot, mBot, Ozobot, Microbit robotik kodlama etkinlikleri, atölye ve bilişim teknolojileri laboratuvarında öğrencilerin tanıtımlarıyla gerçekleştirildi.

Fazilet Durmuş, "Türkiye yüzyılını inşa etmek için gençlerimiz ve çocuklarımız için her türlü bilimsel ve teknolojik imkanları oluşturmaya çalışıyoruz. Proje Koordinasyon ve Öğrenme Merkezimizin bu alanda daha farklı çalışmaları olacaktır. Etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliklerde Fazilet Durmuş'a, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Çağatay Çetin, Halil İbrahim Ulaş ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Zekiye Yıldırım Suna eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.