halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.04.2024 - 17:57, Güncelleme: 16.04.2024 - 17:57 765 kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i makamında ziyaret ederek, Büyükşehir ve Mezitli Belediyeleri’nin işbirliğini güçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı.

Ziyaret sırasında, yeni dönemde birlikte yürütülecek projeler ve hizmetler hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer; Mezitli Belediye Başkanı Tuncer’e başarılar dileyerek, işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Toplantıda, yeni dönemde planlanan projeler ve hizmetlerin yanı sıra, Mezitli'nin ve Mersin'in genel gelişimine katkı sağlayacak stratejiler üzerinde detaylı bir şekilde konuşuldu. Başkan Seçer, ortak akılla birlikte yol yürümenin önemini vurgulayarak şunları söyledi;"Size ve tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza başarılı bir 5 sene temenni ediyorum. Hep birlikte bunu yapacağız. Büyükşehir ve Mezitli Belediyemiz her konuda yan yana olacak. Mezitli halkına daha güzel bir ortam yaratmak için, güzel bir ilçede yaşamalarını sağlamak için her türlü çalışmayı beraberce yapacağız.Uyumun olduğu yerde sinerji oluyor, uyumun olduğu yerde enerji oluyor. Uyumun olduğu yerde daha güzel hizmetler oluyor. Bu açıdan sayın başkan ile güzel projelerin altına imza atacağız. Mezitli’ye çok güzel hizmetlerimiz olacak.” Başkan Tuncer ise ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e teşekkür ederek;"Ben Mezitli'ye yürekten bağlıyım. Sadece ben değil, ekip arkadaşlarım da Mezitli'yi çok seviyor. Yanımızda olan ve bizimle birlikte çalışan yol arkadaşlarımın hepsini Mezitli'ye faydalı olabilecek kişilerden oluşturduk. Bizim kentimize sevgimiz çok büyük.Büyükşehir Belediyesi  ve Mezitli Belediyesi olarak, abi kardeş gibi yol yürüyeceğimize inancımız tam. Bu doğrultuda, projelerimiz ve şehrimize yapabileceklerimiz ile hazırız. Görev aşkıyla başladık, önümüzdeki 5 seneyi de görev aşkıyla tamamlayacağız. Seçim döneminde de gayret gösterdiğimiz gibi, başkanlık sürecimizde de çalmadık kapı bırakmayacağız.Birlikte yürüteceğimiz projeler ve şehrimize, kentimize kazandıracağımız güzellikler için çok heyecanlıyız. Memnuniyetle ve yenilikle geçireceğimiz 5 sene, hem Mersin hem de Mezitli'miz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. İkili, birlikte hareket etmenin ve ortak hedeflere odaklanmanın önemini vurgulayarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için birlikte çalışacaklarına dair kararlılık sergilediler. Bu ziyaret, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi yönetimleri arasında güçlü bir işbirliği ve koordinasyonun başlangıcı olarak değerlendiriliyor  ve halkın beklentilerine daha etkili bir şekilde cevap verebilmek adına önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i makamında ziyaret ederek, Büyükşehir ve Mezitli Belediyeleri’nin işbirliğini güçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı.

Ziyaret sırasında, yeni dönemde birlikte yürütülecek projeler ve hizmetler hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer; Mezitli Belediye Başkanı Tuncer’e başarılar dileyerek, işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Toplantıda, yeni dönemde planlanan projeler ve hizmetlerin yanı sıra, Mezitli'nin ve Mersin'in genel gelişimine katkı sağlayacak stratejiler üzerinde detaylı bir şekilde konuşuldu.

Başkan Seçer, ortak akılla birlikte yol yürümenin önemini vurgulayarak şunları söyledi;"Size ve tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza başarılı bir 5 sene temenni ediyorum. Hep birlikte bunu yapacağız. Büyükşehir ve Mezitli Belediyemiz her konuda yan yana olacak. Mezitli halkına daha güzel bir ortam yaratmak için, güzel bir ilçede yaşamalarını sağlamak için her türlü çalışmayı beraberce yapacağız.Uyumun olduğu yerde sinerji oluyor, uyumun olduğu yerde enerji oluyor. Uyumun olduğu yerde daha güzel hizmetler oluyor. Bu açıdan sayın başkan ile güzel projelerin altına imza atacağız. Mezitli’ye çok güzel hizmetlerimiz olacak.”

Başkan Tuncer ise ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e teşekkür ederek;"Ben Mezitli'ye yürekten bağlıyım. Sadece ben değil, ekip arkadaşlarım da Mezitli'yi çok seviyor. Yanımızda olan ve bizimle birlikte çalışan yol arkadaşlarımın hepsini Mezitli'ye faydalı olabilecek kişilerden oluşturduk. Bizim kentimize sevgimiz çok büyük.Büyükşehir Belediyesi  ve Mezitli Belediyesi olarak, abi kardeş gibi yol yürüyeceğimize inancımız tam. Bu doğrultuda, projelerimiz ve şehrimize yapabileceklerimiz ile hazırız. Görev aşkıyla başladık, önümüzdeki 5 seneyi de görev aşkıyla tamamlayacağız. Seçim döneminde de gayret gösterdiğimiz gibi, başkanlık sürecimizde de çalmadık kapı bırakmayacağız.Birlikte yürüteceğimiz projeler ve şehrimize, kentimize kazandıracağımız güzellikler için çok heyecanlıyız. Memnuniyetle ve yenilikle geçireceğimiz 5 sene, hem Mersin hem de Mezitli'miz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

İkili, birlikte hareket etmenin ve ortak hedeflere odaklanmanın önemini vurgulayarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için birlikte çalışacaklarına dair kararlılık sergilediler. Bu ziyaret, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi yönetimleri arasında güçlü bir işbirliği ve koordinasyonun başlangıcı olarak değerlendiriliyor  ve halkın beklentilerine daha etkili bir şekilde cevap verebilmek adına önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.