halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TECE BÖLGESİNDE BAŞKAN TARHAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 22:45, Güncelleme: 15.03.2024 - 22:45 707 kez okundu.
 

TECE BÖLGESİNDE BAŞKAN TARHAN’A SEVGİ GÖSTERİSİ

Mezitli Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday Neşet Tarhan, Tece bölgesinde bulunan vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleşen iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte kuyruğa giren Başkan Tarhan, yemeğini aldı ve iftarını açtı. Vatandaşlar, 3 farklı yemek ve tatlıdan oluşan menü ile iftarlarını açtı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tarhan, sevgi gösterilerinde bulunan halk ile fotoğraf çektirdi. “BİRLİKTE KAZANACAĞIZ” İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, “Tece bölgesini ve çevresini değiştirdiğimize inanıyorum. Her şey çok daha güzel olacak. 31 Mart’ta yine sizlerle beraberiz. Seçimden sonra her yerde bir desten yazacağız. Birlikte şarkılar, türküler söyleyeceğiz. Şartlar maalesef bunu gerektirdi. Benim CHP’liliğimi kimse sorgulayamaz. Bu haksızlığı herkes biliyor görüyor. Bu haksızlığa Mezitli halkının dur diyeceğine inanıyorum. Birlikte kazanacağız, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.    
Mezitli Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday Neşet Tarhan, Tece bölgesinde bulunan vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleşen iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte kuyruğa giren Başkan Tarhan, yemeğini aldı ve iftarını açtı. Vatandaşlar, 3 farklı yemek ve tatlıdan oluşan menü ile iftarlarını açtı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tarhan, sevgi gösterilerinde bulunan halk ile fotoğraf çektirdi.

“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, “ Tece bölgesini ve çevresini değiştirdiğimize inanıyorum. Her şey çok daha güzel olacak. 31 Mart’ta yine sizlerle beraberiz. Seçimden sonra her yerde bir desten yazacağız. Birlikte şarkılar, türküler söyleyeceğiz. Şartlar maalesef bunu gerektirdi. Benim CHP’liliğimi kimse sorgulayamaz. Bu haksızlığı herkes biliyor görüyor. Bu haksızlığa Mezitli halkının dur diyeceğine inanıyorum. Birlikte kazanacağız, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.