halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

PFİZER TÜRKİYE TİCARİ LİDERİ YALIM CAN ARSLAN OLDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.02.2024 - 12:11, Güncelleme: 15.02.2024 - 12:11 1101+ kez okundu.
 

PFİZER TÜRKİYE TİCARİ LİDERİ YALIM CAN ARSLAN OLDU

2014 yılında Pfizer'e Yönetici Adayı (MT) olarak katılan, Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Direktörü olarak görev yapan Yalım Can Arslan, 1 Şubat itibarıyla Pfizer Türkiye Ticari Lideri olarak atandı.

2012 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Yalım Can Arslan, kariyerine tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektöründe Yurt Dışı Satış ve Pazarlama Müdürü olarak başladı, Kasım 2014'te Pfizer Türkiye'ye Yönetici Adayı (MT) olarak katıldı. Ardından sırasıyla Nadir Hastalıklar Ülke Ürün Lideri, Pazara Erişim Müdürü, Upjohn Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Lideri görevlerini üstlenen Arslan, Upjohn iş biriminin Pfizer'den ayrılması ve Viatris firmasının kurulması süreçlerinde rol aldıktan sonra Mart 2021 itibariyle Viatris'ten ayrılarak bir giyilebilir teknoloji girişimi kurdu.  Yalım Can Arslan, 1 Eylül 2021 tarihinde tekrar Pfizer Türkiye ailesine katıldı. Hastane İş Birimi'nde Türkiye ve Polonya'dan sorumlu Lansman ve Ticari Mükemmeliyet Lideri olarak çalıştıktan sonra Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Direktörü olarak görev aldı.  Pfizer Türkiye Ticari Lideri Yalım Can Arslan yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Lider okulu niteliğindeki biyoteknoloji şirketi Pfizer'in rotasyon kültürü sayesinde çok sayıda önemli görev üstlendim. Bilim kazanacak anlayışıyla hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler için çalışan Pfizer'in bir parçası olmaktan gurur, yeni görevimle birlikte Pfizer Türkiye Liderlik Takımı'nda yer almaktan ise mutluluk duyuyorum.”
2014 yılında Pfizer'e Yönetici Adayı (MT) olarak katılan, Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Direktörü olarak görev yapan Yalım Can Arslan, 1 Şubat itibarıyla Pfizer Türkiye Ticari Lideri olarak atandı.

2012 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Yalım Can Arslan, kariyerine tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektöründe Yurt Dışı Satış ve Pazarlama Müdürü olarak başladı, Kasım 2014'te Pfizer Türkiye'ye Yönetici Adayı (MT) olarak katıldı. Ardından sırasıyla Nadir Hastalıklar Ülke Ürün Lideri, Pazara Erişim Müdürü, Upjohn Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Lideri görevlerini üstlenen Arslan, Upjohn iş biriminin Pfizer'den ayrılması ve Viatris firmasının kurulması süreçlerinde rol aldıktan sonra Mart 2021 itibariyle Viatris'ten ayrılarak bir giyilebilir teknoloji girişimi kurdu. 

Yalım Can Arslan, 1 Eylül 2021 tarihinde tekrar Pfizer Türkiye ailesine katıldı. Hastane İş Birimi'nde Türkiye ve Polonya'dan sorumlu Lansman ve Ticari Mükemmeliyet Lideri olarak çalıştıktan sonra Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Direktörü olarak görev aldı. 

Pfizer Türkiye Ticari Lideri Yalım Can Arslan yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “Lider okulu niteliğindeki biyoteknoloji şirketi Pfizer'in rotasyon kültürü sayesinde çok sayıda önemli görev üstlendim. Bilim kazanacak anlayışıyla hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler için çalışan Pfizer'in bir parçası olmaktan gurur, yeni görevimle birlikte Pfizer Türkiye Liderlik Takımı'nda yer almaktan ise mutluluk duyuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.