halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“YENİŞEHİR’E ŞEFFAF, KATILIMCI VE DÜRÜST BELEDİYECİLİĞİ YAKIŞTIRIYORUZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.02.2024 - 19:46, Güncelleme: 15.02.2024 - 19:46 1165+ kez okundu.
 

“YENİŞEHİR’E ŞEFFAF, KATILIMCI VE DÜRÜST BELEDİYECİLİĞİ YAKIŞTIRIYORUZ”

Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker ile Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit arasındaki “borçlu belediye” tartışması giderek büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelerek onların sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker’in Yenişehir Belediyesi’nin borç batağında olduğunu söylemesinin ardından Mersin’de yeni bir tartışma konusu başladı. AK Partili Peker, Yenişehir Belediyesi’nin borç batağında olduğunu söylerken; Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit ise bu iddiaların asılsız olduğunu ve belediyenin borcunun bulunmadığını ifade etti. PEKER’DEN ÖZYİĞİT’E YANIT: MEVCUT BAŞKAN’A BİR TAVSİYEDE BULUNACAĞIZ Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in karışıklık ve panik havası oluşturmak adına kullandığını belirten Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, “Kendi açıkladığı rakamsal verilerle yalnızca banka hesaplarını gösteren, işletme ve belediye şirketlerini yok sayan mevcut başkandan; belediye şirketlerinin ve ortaklıklarının borçlarını da tüm şeffaflığıyla kamuoyuyla paylaşmasını rica ediyoruz. Siyasi tecrübemiz ve gerçek belediyecilik anlayışımızla mevcut Başkan’a bir tavsiyede bulunacağız. Kendisinin doğru bilgiye dayanmayan ve yanıltıcı algılar oluşturacak açıklamalara karşı dikkatli olması gerekmektedir. İftiranın siyasette gündemimizde olmadığı gibi; Yenişehir’e de şeffaf, katılımcı ve dürüst belediyeciliği yakıştırdığımızı bilmesini isteriz” dedi. Mersinlilere her türlü bilgiyi doğru kaynaklardan almasını vurgulayan Peker, spekülasyonlara karşı da dikkatli olunması noktasında çağrıda bulundu.
Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker ile Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit arasındaki “borçlu belediye” tartışması giderek büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelerek onların sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker’in Yenişehir Belediyesi’nin borç batağında olduğunu söylemesinin ardından Mersin’de yeni bir tartışma konusu başladı. AK Partili Peker, Yenişehir Belediyesi’nin borç batağında olduğunu söylerken; Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit ise bu iddiaların asılsız olduğunu ve belediyenin borcunun bulunmadığını ifade etti.

PEKER’DEN ÖZYİĞİT’E YANIT: MEVCUT BAŞKAN’A BİR TAVSİYEDE BULUNACAĞIZ

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in karışıklık ve panik havası oluşturmak adına kullandığını belirten Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, “Kendi açıkladığı rakamsal verilerle yalnızca banka hesaplarını gösteren, işletme ve belediye şirketlerini yok sayan mevcut başkandan; belediye şirketlerinin ve ortaklıklarının borçlarını da tüm şeffaflığıyla kamuoyuyla paylaşmasını rica ediyoruz. Siyasi tecrübemiz ve gerçek belediyecilik anlayışımızla mevcut Başkan’a bir tavsiyede bulunacağız. Kendisinin doğru bilgiye dayanmayan ve yanıltıcı algılar oluşturacak açıklamalara karşı dikkatli olması gerekmektedir. İftiranın siyasette gündemimizde olmadığı gibi; Yenişehir’e de şeffaf, katılımcı ve dürüst belediyeciliği yakıştırdığımızı bilmesini isteriz” dedi.

Mersinlilere her türlü bilgiyi doğru kaynaklardan almasını vurgulayan Peker, spekülasyonlara karşı da dikkatli olunması noktasında çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.