halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN PARILTI'DAN RAMAZAN AYI MESAJI!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 10:51, Güncelleme: 11.03.2024 - 10:51 491 kez okundu.
 

BAŞKAN PARILTI'DAN RAMAZAN AYI MESAJI!

AK Parti Mersin İl Başkanı Lütfi Parıltı, Ramazan ayı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Başkan Parıltı mesajında şunları söyledi:" İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazan-ı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın artmasına vesile olan bu ayda birlik ve beraberliğin pekişmesinde, insanımız arasındaki tüm makam ve mevkilerin ortadan kalmasına imkân tanınır. Ramazan ayında, İslam coğrafyasında da yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, aynı zamanda Ramazan’da oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum"dedi.                
AK Parti Mersin İl Başkanı Lütfi Parıltı, Ramazan ayı münasebetiyle mesaj yayımladı.
Başkan Parıltı mesajında şunları söyledi:" İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazan-ı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın artmasına vesile olan bu ayda birlik ve beraberliğin pekişmesinde, insanımız arasındaki tüm makam ve mevkilerin ortadan kalmasına imkân tanınır. Ramazan ayında, İslam coğrafyasında da yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, aynı zamanda Ramazan’da oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum"dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.