halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MBB BAŞKANI SEÇER: “2019 YILINDA, CHP’DE HANGİ YÖNTEMLE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI BELİRLENDİYSE, 2024 SEÇİMLERİNE GİDERKEN DE AYNI YÖNTEMLE BELİRLENDİ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.01.2024 - 18:02, Güncelleme: 22.01.2024 - 18:02 1224+ kez okundu.
 

MBB BAŞKANI SEÇER: “2019 YILINDA, CHP’DE HANGİ YÖNTEMLE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI BELİRLENDİYSE, 2024 SEÇİMLERİNE GİDERKEN DE AYNI YÖNTEMLE BELİRLENDİ”

Mersin Maraşlılar Derneği’nin kahvaltılı buluşmasında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer;

“Adaylarımızın değişmesinden dolayı bir tartışma sürüyor. Ben buradan önceki dönem görev yapmış başkanlarımıza bir mesaj göndermek istiyorum. 2019 yılında, Cumhuriyet Halk Partisi’nde hangi yöntemle Belediye Başkan Adaylığı belirlendiyse, 2024 seçimlerine giderken de aynı yöntemle belirlendi. O zaman’da CHP’nin genel merkezi bu arkadaşlarımızı uygun gördü. Hepimiz destekledi, herkes destekledi ve seçildiler. Özellikle Tarsus 25 yıldan sonra kazanıldı. Yine CHP’nin kararıyla Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer kardeşimiz, Tarsus’ta da Ali Boltaç kardeşimiz uygun görüldü. Seçimlere giderken yanlarında duracağız, kendilerini destekleyeceğiz” dedi. CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Maraşlı olan eşi Seçil Tuncer ve Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le birlikte Mersin Kahramanmaraş ve İlçeleri Derneği’nin organize ettiği ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’na katıldılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, adayların değişiminden kaynaklı sürdürülen tartışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Seçer, Ahmet Serkan Tuncer’i desteklediğini belirterek; “Adaylarımızın değişmesinden dolayı bir tartışma sürüyor. Ben buradan önceki dönem görev yapmış başkanlarımıza bir mesaj göndermek istiyorum. 2019 yılında, Cumhuriyet Halk Partisi’nde hangi yöntemle Belediye Başkan Adaylığı belirlendiyse, 2024 seçimlerine giderken de aynı yöntemle belirlendi. O zaman’da CHP’nin genel merkezi bu arkadaşlarımızı uygun gördü. Hepimiz destekledi, herkes destekledi ve seçildiler. Özellikle Tarsus 25 yıldan sonra kazanıldı. Yine CHP’nin kararıyla Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer kardeşimiz, Tarsus’ta da Ali Boltaç kardeşimiz uygun görüldü. Seçimlere giderken yanlarında duracağız, destekçileri olacağız. Yine CHP’nin bu bölgelerde seçimi kazanmasını sağlayacağız. Mezitli’de, Yenişehir’de oy üstünlüğümüz ve avantajımız var. Bunu da arttırarak devam edeceğiz.” Dedi. Mezitli Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ise Depremden sonra Mersin’in büyük bir göç aldığına dikkat çekerek; “Maraş depreminde hayatını kaybedenlere öncelikle Allah’tan rahmet diliyorum. Deprem’den sonra Mersin olarak büyük bir göç aldık. Sizlerin acısını, kendi acımız olarak benimsedik. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, depremden sonraki süreçte inanılmaz bir koordinasyon ile tüm depremzedelerimize sahip çıktı. Her zaman yanınızda olduğumu ve olacağımızı bilmeni istiyorum. Bu süreçte hep birlikte hareket edeceğiz.” diye konuştu. Buluşma sonrası başkanlar, dernek üyeleri ile toplu fotoğraf çektirdiler.  
Mersin Maraşlılar Derneği’nin kahvaltılı buluşmasında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer;

“Adaylarımızın değişmesinden dolayı bir tartışma sürüyor. Ben buradan önceki dönem görev yapmış başkanlarımıza bir mesaj göndermek istiyorum. 2019 yılında, Cumhuriyet Halk Partisi’nde hangi yöntemle Belediye Başkan Adaylığı belirlendiyse, 2024 seçimlerine giderken de aynı yöntemle belirlendi. O zaman’da CHP’nin genel merkezi bu arkadaşlarımızı uygun gördü.
Hepimiz destekledi, herkes destekledi ve seçildiler. Özellikle Tarsus 25 yıldan sonra kazanıldı. Yine CHP’nin kararıyla Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer kardeşimiz, Tarsus’ta da Ali Boltaç kardeşimiz uygun görüldü. Seçimlere giderken yanlarında duracağız, kendilerini destekleyeceğiz” dedi.
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Maraşlı olan eşi Seçil Tuncer ve Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le birlikte Mersin Kahramanmaraş ve İlçeleri Derneği’nin organize ettiği ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’na katıldılar.


Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, adayların değişiminden kaynaklı sürdürülen tartışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Seçer, Ahmet Serkan Tuncer’i desteklediğini belirterek;

“Adaylarımızın değişmesinden dolayı bir tartışma sürüyor. Ben buradan önceki dönem görev yapmış başkanlarımıza bir mesaj göndermek istiyorum. 2019 yılında, Cumhuriyet Halk Partisi’nde hangi yöntemle Belediye Başkan Adaylığı belirlendiyse, 2024 seçimlerine giderken de aynı yöntemle belirlendi. O zaman’da CHP’nin genel merkezi bu arkadaşlarımızı uygun gördü.
Hepimiz destekledi, herkes destekledi ve seçildiler. Özellikle Tarsus 25 yıldan sonra kazanıldı. Yine CHP’nin kararıyla Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer kardeşimiz, Tarsus’ta da Ali Boltaç kardeşimiz uygun görüldü. Seçimlere giderken yanlarında duracağız, destekçileri olacağız. Yine CHP’nin bu bölgelerde seçimi kazanmasını sağlayacağız. Mezitli’de, Yenişehir’de oy üstünlüğümüz ve avantajımız var. Bunu da arttırarak devam edeceğiz.” Dedi.

Mezitli Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ise Depremden sonra Mersin’in büyük bir göç aldığına dikkat çekerek;

“Maraş depreminde hayatını kaybedenlere öncelikle Allah’tan rahmet diliyorum. Deprem’den sonra Mersin olarak büyük bir göç aldık. Sizlerin acısını, kendi acımız olarak benimsedik. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, depremden sonraki süreçte inanılmaz bir koordinasyon ile tüm depremzedelerimize sahip çıktı. Her zaman yanınızda olduğumu ve olacağımızı bilmeni istiyorum. Bu süreçte hep birlikte hareket edeceğiz.” diye konuştu.

Buluşma sonrası başkanlar, dernek üyeleri ile toplu fotoğraf çektirdiler.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.