halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TCL, EV VE MOBİLİTE İÇİN BAĞLANTILI GENİŞ BANT ÇÖZÜMLERİ SUNUYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.10.2023 - 10:20, Güncelleme: 16.10.2023 - 10:20 1723+ kez okundu.
 

TCL, EV VE MOBİLİTE İÇİN BAĞLANTILI GENİŞ BANT ÇÖZÜMLERİ SUNUYOR

Küresel akıllı teknoloji şirketi TCL; TV, akıllı telefon, ses, router ve akıllı ev ürünlerinin yanı sıra ekran teknolojisi ve temiz enerji çözümlerini kapsayan tüketici elektroniği ürünleri sunuyor.

TCL, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere akıllı teknoloji deneyimleri ve sağlıklı yaşam tarzları sunmaya kararlılıkla devam ediyor.   TCL, 40 yılı aşkın bir süredir dünya çapında kendi üretim ve Ar-Ge merkezlerini işletmekte ve Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik'te 160'tan fazla ülkede ürünlerini tüketicilere ulaştırmaktadır.   TCL, 2008 yılından bu yana CPE, Mobil Wi-Fi, USB dongle, LTE CAT4'ten 5G'ye ODU dahil olmak üzere FWA ve MBB ürünleri ile tek bir noktada sürekli olarak çözümler geliştiriyor. Şirket 2022 yılı sonunda, mobil router satış hacminde küresel çapta 3. sıraya yükseldi.   TCL, dünya genelinde kullanıcılara tüm kullanım ihtiyaçları için güvenli, yüksek hızlı, sağlam ve kesintisiz mobil geniş bant bağlantı hizmetleri sunmaya da kendini adamış durumda. Evlerin, işyerlerinin, mobil cihazların ve M2M uygulamalarının ağ bağlantısı ihtiyaçlarını karşılamak için operatörlerle yakın iş birliği içinde çalışan TCL, ayrıca ürün yaşam döngüsü boyunca çevre yönetimi uygulamalarını hayata geçirerek herkes için daha iyi ve sürdürülebilir bir bağlantıyı da teşvik ediyor.   TCL LINKHUB – EVLER VE İŞLETMELER İÇİN CPE TCL'in kapsamlı CPE portföyü ile kendinizi zahmetsiz bir kurulum ile hızlı bağlantı dünyasına bırakabilirsiniz.  Hızlı tempolu, dijital odaklı yaşam tarzlarına hitap etmek için tasarlanan bu CPE'ler, yüksek hızlı ağ deneyimleri ve ultra hızlı 5G internet erişimi sunuyor. Böylelikle TCL ile en önemli anlarda her zaman bağlantıda kalabiliyorsunuz.   Yüksek hızlı bağlantı potansiyelini bir araya getiren TCL'in CPE'leri, aynı anda çok sayıda bağlantıyı destekleyerek hızlı ağ kapsama alanı da sağlıyor. Telefon görüşmelerinin de yapılabildiği bu ürünler, bir CPE'nin geleneksel sınırlarının ötesine uzanan çok yönlülüğünün bir örneğini yansıtıyor.   Modern estetiği yansıtan cihazlar kompakt, sade ve zarif bir tasarıma sahip. Örnek olarak, TCL LINKHUB HH63'ün yepyeni karo tasarımı, bu ürünlerin her türlü ev dekoruna kolayca uyum sağlamasını ve yaşam alanınıza ilham verici bir teknoloji katmanızı sağlıyor.
Küresel akıllı teknoloji şirketi TCL; TV, akıllı telefon, ses, router ve akıllı ev ürünlerinin yanı sıra ekran teknolojisi ve temiz enerji çözümlerini kapsayan tüketici elektroniği ürünleri sunuyor.

TCL, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere akıllı teknoloji deneyimleri ve sağlıklı yaşam tarzları sunmaya kararlılıkla devam ediyor.
 
TCL, 40 yılı aşkın bir süredir dünya çapında kendi üretim ve Ar-Ge merkezlerini işletmekte ve Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik'te 160'tan fazla ülkede ürünlerini tüketicilere ulaştırmaktadır.
 
TCL, 2008 yılından bu yana CPE, Mobil Wi-Fi, USB dongle, LTE CAT4'ten 5G'ye ODU dahil olmak üzere FWA ve MBB ürünleri ile tek bir noktada sürekli olarak çözümler geliştiriyor. Şirket 2022 yılı sonunda, mobil router satış hacminde küresel çapta 3. sıraya yükseldi.
 
TCL, dünya genelinde kullanıcılara tüm kullanım ihtiyaçları için güvenli, yüksek hızlı, sağlam ve kesintisiz mobil geniş bant bağlantı hizmetleri sunmaya da kendini adamış durumda. Evlerin, işyerlerinin, mobil cihazların ve M2M uygulamalarının ağ bağlantısı ihtiyaçlarını karşılamak için operatörlerle yakın iş birliği içinde çalışan TCL, ayrıca ürün yaşam döngüsü boyunca çevre yönetimi uygulamalarını hayata geçirerek herkes için daha iyi ve sürdürülebilir bir bağlantıyı da teşvik ediyor.
 
TCL LINKHUB – EVLER VE İŞLETMELER İÇİN CPE
TCL'in kapsamlı CPE portföyü ile kendinizi zahmetsiz bir kurulum ile hızlı bağlantı dünyasına bırakabilirsiniz.  Hızlı tempolu, dijital odaklı yaşam tarzlarına hitap etmek için tasarlanan bu CPE'ler, yüksek hızlı ağ deneyimleri ve ultra hızlı 5G internet erişimi sunuyor. Böylelikle TCL ile en önemli anlarda her zaman bağlantıda kalabiliyorsunuz.
 
Yüksek hızlı bağlantı potansiyelini bir araya getiren TCL'in CPE'leri, aynı anda çok sayıda bağlantıyı destekleyerek hızlı ağ kapsama alanı da sağlıyor. Telefon görüşmelerinin de yapılabildiği bu ürünler, bir CPE'nin geleneksel sınırlarının ötesine uzanan çok yönlülüğünün bir örneğini yansıtıyor.
 
Modern estetiği yansıtan cihazlar kompakt, sade ve zarif bir tasarıma sahip. Örnek olarak, TCL LINKHUB HH63'ün yepyeni karo tasarımı, bu ürünlerin her türlü ev dekoruna kolayca uyum sağlamasını ve yaşam alanınıza ilham verici bir teknoloji katmanızı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.