halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.12.2023 - 19:00, Güncelleme: 22.12.2023 - 19:00 1398+ kez okundu.
 

TOROSLAR’DA YOLLAR YENİLENİYOR

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçenin dört bir yanında asfalt serim, yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Tozkoparan, Çavuşlu, Hüseyin Okan Merzeci ve Resul Mahalleleri’nde asfalt serim, Gözne Mahallesi’nde büz boru döşeme ve yol açma, Kerimler Mahallesi’nde yol düzenleme, Hüseyin Okan Merzeci ve Bekiralanı Mahalleleri’nde ise kilit parke döşeme çalışması yaptı. Belediye ekipleri, mevsim şartları, aşırı kullanım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve tahrip olan yolları da bakımdan geçirerek daha nitelikli hale getiriyor. “TOROSLARIMIZ HIZLA BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üst yapı çalışmaları çerçevesinde plan ve program dahilinde 67 mahalleye eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. “Hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak hizmetlere öncelik veriyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Çözüm odaklı belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran önemli hizmetlere imza attık. İlçemiz, hızla büyüyor ve gelişiyor. İlçe merkezinden yaylalarımıza kadar hizmet atağımızı sürdürüyoruz. Özellikle yeni yerleşim alanlarında imar yollarını açarak ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Böylelikle Toroslarımızın sağlıklı ve planlı kentleşme sürecine katkı sağlıyor ve mahallelerimize daha da değer katıyoruz” dedi.  
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçenin dört bir yanında asfalt serim, yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Tozkoparan, Çavuşlu, Hüseyin Okan Merzeci ve Resul Mahalleleri’nde asfalt serim, Gözne Mahallesi’nde büz boru döşeme ve yol açma, Kerimler Mahallesi’nde yol düzenleme, Hüseyin Okan Merzeci ve Bekiralanı Mahalleleri’nde ise kilit parke döşeme çalışması yaptı.

Belediye ekipleri, mevsim şartları, aşırı kullanım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve tahrip olan yolları da bakımdan geçirerek daha nitelikli hale getiriyor.

“TOROSLARIMIZ HIZLA BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üst yapı çalışmaları çerçevesinde plan ve program dahilinde 67 mahalleye eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

“Hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak hizmetlere öncelik veriyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Çözüm odaklı belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran önemli hizmetlere imza attık. İlçemiz, hızla büyüyor ve gelişiyor. İlçe merkezinden yaylalarımıza kadar hizmet atağımızı sürdürüyoruz. Özellikle yeni yerleşim alanlarında imar yollarını açarak ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Böylelikle Toroslarımızın sağlıklı ve planlı kentleşme sürecine katkı sağlıyor ve mahallelerimize daha da değer katıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.