halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİSİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER'DEN MTSO'YA ÖVGÜ DOLU ZİYARET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.03.2024 - 19:47, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:47 986+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER'DEN MTSO'YA ÖVGÜ DOLU ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, DEVA Partisi'nin enerjik ve vizyoner ekibiyle birlikte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti. Bu ziyaret, Mersin'in ticaret, sanayi ve sosyal kalkınması için önemli diyaloglar kurma amacını taşıyor.

Bu stratejik ziyaretler zincirinde, DEVA Partisi'nin Toroslar Belediye Başkan Adayı işkadını Sultan Aydoğan, Mezitli Belediye Başkan Adayı Nihat Özen, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ve Toroslar Belediye Meclis Üyeleri Siddik Özdemir ile Fırat Yalçın, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır'ı ziyaret ettiler. Dr. Güran Dinçer, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve ekibi ile gerçekleştirdiği görüşme sırasında, MTSO'nun Mersin için oynadığı kritik role ve Mersin'in ekonomik kalkınmasında sağladığı katkılara övgüler yağdırdı. Dr. Dinçer, "MTSO, Mersin'in sadece ticaret ve sanayi alanında değil, kentin sosyal ve kültürel yaşamında da lokomotif rol oynayan, dinamik ve etkin bir kurumdur. Mersin için hazırladığımız projelerde MTSO ile iş birliği içinde olmak, bu projelerin başarısını kat ve kat artıracaktır," dedi. Ziyarette, Mersin'in geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve Mersin'i daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir kent haline getirmek için atılacak adımlar konuşuldu. Dr. Dinçer, MTSO ve Başkan Çakır'a misafirperverlikleri ve verimli diyalogları için teşekkürlerini ileterek, "Mersin'in ticaret ve sanayi potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak projelerimizde MTSO'nun bilgi birikimi ve tecrübesinden faydalanmak bizim için büyük önem taşımaktadır. Mersin için el ele vererek, şehrimizi yarınlara taşıyacağız," ifadelerini kullandı. Dr. Güran Dinçer ve DEVA Partisi ekibi, Mersin'in tüm dinamikleriyle bütünleşik bir çalışma yürütme kararlılığını bir kez daha vurgulayarak, MTSO ziyaretini başarıyla tamamladı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, DEVA Partisi'nin enerjik ve vizyoner ekibiyle birlikte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti. Bu ziyaret, Mersin'in ticaret, sanayi ve sosyal kalkınması için önemli diyaloglar kurma amacını taşıyor.

Bu stratejik ziyaretler zincirinde, DEVA Partisi'nin Toroslar Belediye Başkan Adayı işkadını Sultan Aydoğan, Mezitli Belediye Başkan Adayı Nihat Özen, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ve Toroslar Belediye Meclis Üyeleri Siddik Özdemir ile Fırat Yalçın, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır'ı ziyaret ettiler.

Dr. Güran Dinçer, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve ekibi ile gerçekleştirdiği görüşme sırasında, MTSO'nun Mersin için oynadığı kritik role ve Mersin'in ekonomik kalkınmasında sağladığı katkılara övgüler yağdırdı. Dr. Dinçer, "MTSO, Mersin'in sadece ticaret ve sanayi alanında değil, kentin sosyal ve kültürel yaşamında da lokomotif rol oynayan, dinamik ve etkin bir kurumdur. Mersin için hazırladığımız projelerde MTSO ile iş birliği içinde olmak, bu projelerin başarısını kat ve kat artıracaktır," dedi.

Ziyarette, Mersin'in geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve Mersin'i daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir kent haline getirmek için atılacak adımlar konuşuldu. Dr. Dinçer, MTSO ve Başkan Çakır'a misafirperverlikleri ve verimli diyalogları için teşekkürlerini ileterek, "Mersin'in ticaret ve sanayi potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak projelerimizde MTSO'nun bilgi birikimi ve tecrübesinden faydalanmak bizim için büyük önem taşımaktadır. Mersin için el ele vererek, şehrimizi yarınlara taşıyacağız," ifadelerini kullandı.

Dr. Güran Dinçer ve DEVA Partisi ekibi, Mersin'in tüm dinamikleriyle bütünleşik bir çalışma yürütme kararlılığını bir kez daha vurgulayarak, MTSO ziyaretini başarıyla tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.