halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.01.2024 - 16:16, Güncelleme: 09.01.2024 - 16:16 1133+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, gece gündüz demeden fedakarca çalışan, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarının “Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutladı. Tarafsız ve objektif basının demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu belirten Başkan Yılmaz;  “1961 yılında gazetecilerin kazandığı haklı mücadele sonrasında kutlanmaya başlanan 10 Ocak, gazetecilerimizin çalışma koşullarının konuşulduğu ve bu mesleğin zorluklarının hatırlandığı önemli bir gündür. Meslek ilkelerini ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Kentimizde ve ülkemizin dört bir yanında başarıyla çalışan gazeteci arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederim” dedi. Yazılı ve görsel medyanın yanı sıra internet ve sosyal medya mecralarının hızlı gelişim gösterdiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz;  “İçinde bulunduğumuz Cumhuriyetimizin ikinci Yüzyılında bilgiye ve habere ulaşma hızı daha da kolaylaşmıştır. Bu anlamda gazetecilik mesleğinin önemi de daha da artmaktadır. Kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızla her zaman Mersinimize hizmet etme çabası içerisinde olduk. Tüm çalışmalarımızın ve projelerimizin halkımıza tanıtımında arkadaşlarımızın büyük katkısı vardır. Görevlerini yerine getirirken zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin fedakarca çalışan basın mensuplarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Ebediyete irtihal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.  
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, gece gündüz demeden fedakarca çalışan, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarının “Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutladı.

Tarafsız ve objektif basının demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu belirten Başkan Yılmaz;  “1961 yılında gazetecilerin kazandığı haklı mücadele sonrasında kutlanmaya başlanan 10 Ocak, gazetecilerimizin çalışma koşullarının konuşulduğu ve bu mesleğin zorluklarının hatırlandığı önemli bir gündür. Meslek ilkelerini ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Kentimizde ve ülkemizin dört bir yanında başarıyla çalışan gazeteci arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederim” dedi.

Yazılı ve görsel medyanın yanı sıra internet ve sosyal medya mecralarının hızlı gelişim gösterdiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz;  “İçinde bulunduğumuz Cumhuriyetimizin ikinci Yüzyılında bilgiye ve habere ulaşma hızı daha da kolaylaşmıştır. Bu anlamda gazetecilik mesleğinin önemi de daha da artmaktadır. Kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızla her zaman Mersinimize hizmet etme çabası içerisinde olduk. Tüm çalışmalarımızın ve projelerimizin halkımıza tanıtımında arkadaşlarımızın büyük katkısı vardır. Görevlerini yerine getirirken zaman ve mesai kavramı gözetmeksizin fedakarca çalışan basın mensuplarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Ebediyete irtihal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.