halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

İŞKUR İŞ KULÜBÜ MERSİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE İŞ GÜCÜ PİYASASINA HAZIRLIK EĞİTİMİ VERDİ

Eğitim 04.04.2023 - 15:39, Güncelleme: 04.04.2023 - 15:39 4611+ kez okundu.
 

İŞKUR İŞ KULÜBÜ MERSİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE İŞ GÜCÜ PİYASASINA HAZIRLIK EĞİTİMİ VERDİ

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İş Kulübü, kentteki devlet ve özel üniversiteler işbirliğiyle yürütülen iş kulübü eğitimlerine, yüz yüze eğitimlerin yanı sıra yeni dönemde uzaktan eğitim olanaklarıyla da devam ediyor.

İş yaşamına hazırlanan, üniversite öğrencisi veya üniversiteden yeni mezun gençlerin, iş arama sürecinde ihtiyaç duyacağı özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, mülakat canlandırmaları ve benzeri başlıklarda uygulamalı eğitimler almaları amacıyla çalışmalarını sürdüren iş kulüpleri, katılımcı adaylarının talepleri ile eğitimlerini online olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Mersin Çalışma ve İş Kurumu İş Kulübü tarafından 20-31 Mart tarihlerinde Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulundan 39 öğrenciye, İş kulübü liderleri tarafından çevrim içi uygulamalı eğitimler verildi. Eğitimlerin son gününde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön’ün katılımıyla düzenlenen etkinlikte Kıdemli İK Uzmanı Saadet Aydın tarafından "Mülakat Tüyoları", Psikolog Engin AYCİL tarafından "Afet Sonrası Stres ile Başa Çıkma ve İş Hayatına Yeni Başlayacaklar İçin Adaptasyon" konularında öğrencilerle bilgiler paylaşıldı. Eğitimlerin sonunda öğrencilere e-sertifika verildi.
Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İş Kulübü, kentteki devlet ve özel üniversiteler işbirliğiyle yürütülen iş kulübü eğitimlerine, yüz yüze eğitimlerin yanı sıra yeni dönemde uzaktan eğitim olanaklarıyla da devam ediyor.

İş yaşamına hazırlanan, üniversite öğrencisi veya üniversiteden yeni mezun gençlerin, iş arama sürecinde ihtiyaç duyacağı özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, mülakat canlandırmaları ve benzeri başlıklarda uygulamalı eğitimler almaları amacıyla çalışmalarını sürdüren iş kulüpleri, katılımcı adaylarının talepleri ile eğitimlerini online olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Mersin Çalışma ve İş Kurumu İş Kulübü tarafından 20-31 Mart tarihlerinde Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulundan 39 öğrenciye, İş kulübü liderleri tarafından çevrim içi uygulamalı eğitimler verildi. Eğitimlerin son gününde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön’ün katılımıyla düzenlenen etkinlikte Kıdemli İK Uzmanı Saadet Aydın tarafından "Mülakat Tüyoları", Psikolog Engin AYCİL tarafından "Afet Sonrası Stres ile Başa Çıkma ve İş Hayatına Yeni Başlayacaklar İçin Adaptasyon" konularında öğrencilerle bilgiler paylaşıldı.

Eğitimlerin sonunda öğrencilere e-sertifika verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.