halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYESİ’NDE İŞÇİLERE YÜZDE 100 ZAM

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.01.2024 - 12:59, Güncelleme: 15.01.2024 - 12:59 1158+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ’NDE İŞÇİLERE YÜZDE 100 ZAM

Tarsus Belediyesi’ndeki kadrolu işçiler için 2024 toplu sözleşme görüşmeleri rekor bir zamla tamamlandı. Kadrolu işçi maaşlarına yüzde 100 artış yapıldığı sözleşme, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile DİSK/ Genel İş Sendikası tarafından imzalandı.

Tarsus  Belediyesi yönetimi ile DİSK/ Genel-İş Sendikası arasında kadrolu işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri işçiyi memnun eden rekor bir zam kararıyla tamamlandı.  Atılan imza ile kadrolu işçinin 2024 yılında alacağı ücrette yüzde yüz zam ile önemli oranda iyileştirme sağlandı. BÜYÜK BAŞARI Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da imzaladıkları yeni toplu sözleşmenin hayırlı olmasını temenni etti.  Belediyecilik hizmetlerinde bir başarıya imza attıklarını dile getiren Başkan Bozdoğan “Bunu tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Gece gündüz kışın soğukta yazın sıcakta fedakarca çalışıyorsa biz bu hakkı teslim etmeliyiz. DİSK/ Genel İş Sendikası ile belediyemiz arasında 4857 sayılı kanuna tabii kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesi yüzde 100 artış yapılarak yenilenmiştir. Artan enflasyon ve ekonomik krizde tüm işçilerimizin yanı başındayız.. Tüm kadrolu işçi personellerimize hayırlı olsun.  
Tarsus Belediyesi’ndeki kadrolu işçiler için 2024 toplu sözleşme görüşmeleri rekor bir zamla tamamlandı. Kadrolu işçi maaşlarına yüzde 100 artış yapıldığı sözleşme, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile DİSK/ Genel İş Sendikası tarafından imzalandı.

Tarsus  Belediyesi yönetimi ile DİSK/ Genel-İş Sendikası arasında kadrolu işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri işçiyi memnun eden rekor bir zam kararıyla tamamlandı.  Atılan imza ile kadrolu işçinin 2024 yılında alacağı ücrette yüzde yüz zam ile önemli oranda iyileştirme sağlandı.

BÜYÜK BAŞARI

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da imzaladıkları yeni toplu sözleşmenin hayırlı olmasını temenni etti.  Belediyecilik hizmetlerinde bir başarıya imza attıklarını dile getiren Başkan Bozdoğan “Bunu tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Gece gündüz kışın soğukta yazın sıcakta fedakarca çalışıyorsa biz bu hakkı teslim etmeliyiz. DİSK/ Genel İş Sendikası ile belediyemiz arasında 4857 sayılı kanuna tabii kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesi yüzde 100 artış yapılarak yenilenmiştir. Artan enflasyon ve ekonomik krizde tüm işçilerimizin yanı başındayız.. Tüm kadrolu işçi personellerimize hayırlı olsun.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.