halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKOB YIL BOYU SÜREN ETKİNLİKLERİNE ÇOK ÖZEL BİR KONSER DAHA EKLEDİ AKOB ŞAN & GİTAR KONSERİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.12.2023 - 13:22, Güncelleme: 09.12.2023 - 13:22 1252+ kez okundu.
 

AKOB YIL BOYU SÜREN ETKİNLİKLERİNE ÇOK ÖZEL BİR KONSER DAHA EKLEDİ AKOB ŞAN & GİTAR KONSERİ

AKOB - Mersin HiltonSA Lobi Dinletilerinde 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı çok özel bir Şan & Gitar Konseri vardı…

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), 2023 yılında "Cumhuriyetimizin 100.Yılı" etkinliklerini sürdürürken, AKOB Genç Dinletiler'de yarattığı bu yepyeni müzik ortamında, çok özel bir organizasyonla, Mersin Üniversitesi Konservatuvarının değerli akademisyenleri olan sanatçıları Mersinli sanatseverlerle buluşturdu. AKOB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Demet Şaman Tarlakazan açılış konuşmasında, sanatın güzel örneklerini sanatseverlerle buluşturmanın AKOB misyonu olduğunu vurgulayarak, bu amaçla takip ettikleri çok özel sanatçıların, Soprano Çiğdem Sığırcı ve Klasik Gitar Mehmet Özkanoğlu'nun, onlar için farklı ve zor olan bu mekanda konser davetini kabul ederek özel bir program hazırlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kazanılan yeni mekan için Mersin HiltonSa işbirliğine, sanatçılara ve değerli katılımcılara teşekkür etti. AKOB’un gerçekleşmiş ve gerçekleştirilecek olan etkinliklerinden de kısaca bahseden Tarlakazan, 23-24 Aralık 2023 tarihlerindeki 100. Yıl özel kategorileriyle gerçekleşecek 6. AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışması'nı önemle belirtti. Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı’nın seçkin eğitmenlerinden Doç. Çiğdem Sığırcı ve Dr. Mehmet Özkanoğlu, 20. Yüzyıl repertuvarı üzerinde yoğunlaştıkları konserlerinde İspanyol, İtalyan ve Brezilyalı bestecilerin eserlerinin yanı sıra Türk Halk Müziği eserlerine de yer verdiler. Mersin HiltonSA Lobi'yi dolduran AKOB'un müziksever dostları, konservatuvar eğitmenleri ve sanatçı adayı genç öğrencilerin nefeslerini tutarak dinledikleri programda, seslendirilecek eserler öncesi kısa bilgilendirmeler yapılması, eşsiz sesin ve yorumun büyüsünü arttırdı. Doyumsuz konser, sanatçılara çiçek ve AKOB Yayınlarından kitap takdim edilmesiyle son buldu. Akdeniz Opera ve Bale Kulübü, 100. Yıl gibi yeni yüz yılda da çok özel AKOB-Mersin HiltonSa Lobi Programları'yla misyonunu gerçekleştirmeyi sürdürecek. İyi ki AKOB!..
AKOB - Mersin HiltonSA Lobi Dinletilerinde 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı çok özel bir Şan & Gitar Konseri vardı…

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), 2023 yılında "Cumhuriyetimizin 100.Yılı" etkinliklerini sürdürürken, AKOB Genç Dinletiler'de yarattığı bu yepyeni müzik ortamında, çok özel bir organizasyonla, Mersin Üniversitesi Konservatuvarının değerli akademisyenleri olan sanatçıları Mersinli sanatseverlerle buluşturdu.

AKOB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Demet Şaman Tarlakazan açılış konuşmasında, sanatın güzel örneklerini sanatseverlerle buluşturmanın AKOB misyonu olduğunu vurgulayarak, bu amaçla takip ettikleri çok özel sanatçıların, Soprano Çiğdem Sığırcı ve Klasik Gitar Mehmet Özkanoğlu'nun, onlar için farklı ve zor olan bu mekanda konser davetini kabul ederek özel bir program hazırlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kazanılan yeni mekan için Mersin HiltonSa işbirliğine, sanatçılara ve değerli katılımcılara teşekkür etti.

AKOB’un gerçekleşmiş ve gerçekleştirilecek olan etkinliklerinden de kısaca bahseden Tarlakazan, 23-24 Aralık 2023 tarihlerindeki 100. Yıl özel kategorileriyle gerçekleşecek 6. AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışması'nı önemle belirtti.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı’nın seçkin eğitmenlerinden Doç. Çiğdem Sığırcı ve Dr. Mehmet Özkanoğlu, 20. Yüzyıl repertuvarı üzerinde yoğunlaştıkları konserlerinde İspanyol, İtalyan ve Brezilyalı bestecilerin eserlerinin yanı sıra Türk Halk Müziği eserlerine de yer verdiler. Mersin HiltonSA Lobi'yi dolduran AKOB'un müziksever dostları, konservatuvar eğitmenleri ve sanatçı adayı genç öğrencilerin nefeslerini tutarak dinledikleri programda, seslendirilecek eserler öncesi kısa bilgilendirmeler yapılması, eşsiz sesin ve yorumun büyüsünü arttırdı.

Doyumsuz konser, sanatçılara çiçek ve AKOB Yayınlarından kitap takdim edilmesiyle son buldu.

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü, 100. Yıl gibi yeni yüz yılda da çok özel AKOB-Mersin HiltonSa Lobi Programları'yla misyonunu gerçekleştirmeyi sürdürecek.

İyi ki AKOB!..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.