halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESKİ, ŞAHİN MAHALLESİ YAĞMURSUYU TERFİ MERKEZİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.09.2023 - 12:24, Güncelleme: 09.09.2023 - 12:34 1919+ kez okundu.
 

MESKİ, ŞAHİN MAHALLESİ YAĞMURSUYU TERFİ MERKEZİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Mersin’in her köşesinde yaptığı yatırımlara yenilerini eklemeye devam eden MESKİ, Tarsus İlçesi Şahin Mahallesi’nde yağmursuyu terfi hattı ve terfi merkezi çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar sayesinde yoğun yağışlarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus İlçesi Şahin Mahallesi Yağmursuyu Terfi Merkezi Yapım İşi’ne devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri yağmursuyu taşkınlarına karşı güvence altına alınacak. MESKİ’nin yatırım bedeli 43 milyon 967 bin lira olan yapım işi kapsamında, tam donanımlı terfi merkezi ile yağmursuyu hattı yapılacak. MESKİ’nin yapmış olduğu çalışmayla bölgedeki vatandaşlar yoğun yağışlarda yaşanabilecek taşkınlardan etkilenmeyecek. Aksu: “Taşkın sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız” MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Kontrol Mühendisi olarak görev yapan Dinçer Aksu; “MESKİ Genel Müdürlüğümüzün yaklaşık 44 milyon lira sözleşme bedelli Tarsus İlçesi, Şahin Mahallesi Yağmursuyu Terfi Merkezi Yapım İşi kapsamında Berdan Çayı yanında 1700 metrekarelik tesisin içerisinde 1 adet terfi merkezi ve bu tesise entegre şekilde çalışan 44 metre uzunluğunda yağmursuyu menfezi bulunmaktadır. Sistemin kesintisiz çalışması için 2 adet jeneratör temini ve jeneratör binası yapılması planlanmaktadır. Proje tamamlandığında Tarsus’un Şahin, Fatih, Tekke, 82 Evler, Hürriyet, Cumhuriyet mahallelerinin taşkın sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.  
Mersin’in her köşesinde yaptığı yatırımlara yenilerini eklemeye devam eden MESKİ, Tarsus İlçesi Şahin Mahallesi’nde yağmursuyu terfi hattı ve terfi merkezi çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar sayesinde yoğun yağışlarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus İlçesi Şahin Mahallesi Yağmursuyu Terfi Merkezi Yapım İşi’ne devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri yağmursuyu taşkınlarına karşı güvence altına alınacak.

MESKİ’nin yatırım bedeli 43 milyon 967 bin lira olan yapım işi kapsamında, tam donanımlı terfi merkezi ile yağmursuyu hattı yapılacak. MESKİ’nin yapmış olduğu çalışmayla bölgedeki vatandaşlar yoğun yağışlarda yaşanabilecek taşkınlardan etkilenmeyecek.

Aksu: “Taşkın sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız”

MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Kontrol Mühendisi olarak görev yapan Dinçer Aksu; MESKİ Genel Müdürlüğümüzün yaklaşık 44 milyon lira sözleşme bedelli Tarsus İlçesi, Şahin Mahallesi Yağmursuyu Terfi Merkezi Yapım İşi kapsamında Berdan Çayı yanında 1700 metrekarelik tesisin içerisinde 1 adet terfi merkezi ve bu tesise entegre şekilde çalışan 44 metre uzunluğunda yağmursuyu menfezi bulunmaktadır. Sistemin kesintisiz çalışması için 2 adet jeneratör temini ve jeneratör binası yapılması planlanmaktadır. Proje tamamlandığında Tarsus’un Şahin, Fatih, Tekke, 82 Evler, Hürriyet, Cumhuriyet mahallelerinin taşkın sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.