halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YUVASIZ KUŞ KALMASIN

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.12.2023 - 10:19, Güncelleme: 11.12.2023 - 10:19 1027+ kez okundu.
 

YUVASIZ KUŞ KALMASIN

Bozyazı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Yuvasız Kuş Kalmasın” etkinliğine Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü olarak katıldık.

Etkinlikte, Bozyazı İlçe Müftülüğü, Bozyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte Denizciler Kız Kur'an Kursu’nda yapımı tamamlanan kuş yuvaları, boyanarak yeni sahiplerinin kullanımı için hazır hale getirildi. Dünyada hiçbir kuş yuvasız kalmasın.
Bozyazı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Yuvasız Kuş Kalmasın” etkinliğine Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü olarak katıldık.

Etkinlikte, Bozyazı İlçe Müftülüğü, Bozyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte Denizciler Kız Kur'an Kursu’nda yapımı tamamlanan kuş yuvaları, boyanarak yeni sahiplerinin kullanımı için hazır hale getirildi.

Dünyada hiçbir kuş yuvasız kalmasın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.