halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ ZAFERİNİ İLAN ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.03.2024 - 11:07, Güncelleme: 29.03.2024 - 11:07 1289 kez okundu.
 

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ ZAFERİNİ İLAN ETTİ

Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdiği son açık hava toplantısı ve iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı’na sığmadığı için çevresinde bulunan yolların trafiğe kapatılarak iftar sofrasının kurulduğu toplantıda binlerce Anamurlu’ya hitap eden Başkan Kılınç zaferini ilan etti. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül, Cumhur İttifakı Anamur teşkilatları ve binlerce Anamurlu’nun katıldığı iftar programında konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Bugün burada yalnızca Yeşilyurt ve Sağlık Mahallelerimizi kapsayan bir açık hava toplantısı ve iftar programı gerçekleştirmeyi planlamıştık. Ancak Anamurlu hemşehrilerimizin 31 Mart zaferini bugünden tescillemek için bu meydanı doldurup taşıracağını hesap edememişiz. Görüyorum ki Anamur kararını vermiş, Anamur zaferini kutluyor. Bizleri bağrına basan, 5 yıllık hizmet döneminde ilçemize kazandırdığımız eserlerden dolayı memnuniyetini ifade eden, gelecek 5 yılda da istikrardan yani Cumhur İttifakı’ndan yana olduğunu gösteren tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi. Programda konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan Mersin’in tüm ilçelerinde coşku ve heyecanın Anamur’da ki gibi yüksek olduğunu belirterek; “ Bugün burada gördüğümüz coşku ve heyecandan Anamurlu hemşehrilerimizin kararını verdiğini anlıyoruz. Bugüne kadar Mersin’in tüm ilçelerini defalarca ziyaret ettik. Her ziyaretimizde aynı coşku ve heyecanla karşılaşmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühü ve destekleriyle bu seçimi kazanacağımıza ve 1 Nisanda çok farklı bir Mersin’e uyanacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” dedi. Yaklaşık 100 gündür sahada olduğunu belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç vatandaşlardan yoğun destek ve takdir gördüğünü belirtti. Seçim sonuçları ile ilgili en ufak bir endişesinin bulunmadığını ifade eden Başkan Kılınç: “Yaklaşık 100 gündür 56 mahallemizin tamamında 67.000 hemşehrimizle tek tek kucaklaştık. 30 yılı aşkın süredir siyasetin içerisindeyim dolayısı ile sokağın siyasetçiye verdiği mesajı iyi okurum. Seçim kampanyamız süresince vatandaşlarımızın ilgisinden ve desteğinden anladığımız kadarıyla biz bu seçimi açık ara farkla kazanacağız. Ancak rehavete kapılmadan 31 Mart akşamına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve 31 Mart akşamı yine bu meydanda zaferimizi kutluyor olacağız” dedi. Vatandaşları son gün yapılacak olan miting ve konvoya davet eden Başkan Kılınç:“ 30 Mart Cumartesi Günü saat 09:30’da Pullu’dan başlatacağımız konvoya ve 13:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Cumhur İttifakı Büyük Anamur Mitingi’ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.  
Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdiği son açık hava toplantısı ve iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı’na sığmadığı için çevresinde bulunan yolların trafiğe kapatılarak iftar sofrasının kurulduğu toplantıda binlerce Anamurlu’ya hitap eden Başkan Kılınç zaferini ilan etti.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül, Cumhur İttifakı Anamur teşkilatları ve binlerce Anamurlu’nun katıldığı iftar programında konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Bugün burada yalnızca Yeşilyurt ve Sağlık Mahallelerimizi kapsayan bir açık hava toplantısı ve iftar programı gerçekleştirmeyi planlamıştık. Ancak Anamurlu hemşehrilerimizin 31 Mart zaferini bugünden tescillemek için bu meydanı doldurup taşıracağını hesap edememişiz. Görüyorum ki Anamur kararını vermiş, Anamur zaferini kutluyor. Bizleri bağrına basan, 5 yıllık hizmet döneminde ilçemize kazandırdığımız eserlerden dolayı memnuniyetini ifade eden, gelecek 5 yılda da istikrardan yani Cumhur İttifakı’ndan yana olduğunu gösteren tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

Programda konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan Mersin’in tüm ilçelerinde coşku ve heyecanın Anamur’da ki gibi yüksek olduğunu belirterek; “ Bugün burada gördüğümüz coşku ve heyecandan Anamurlu hemşehrilerimizin kararını verdiğini anlıyoruz. Bugüne kadar Mersin’in tüm ilçelerini defalarca ziyaret ettik. Her ziyaretimizde aynı coşku ve heyecanla karşılaşmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühü ve destekleriyle bu seçimi kazanacağımıza ve 1 Nisanda çok farklı bir Mersin’e uyanacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

Yaklaşık 100 gündür sahada olduğunu belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç vatandaşlardan yoğun destek ve takdir gördüğünü belirtti. Seçim sonuçları ile ilgili en ufak bir endişesinin bulunmadığını ifade eden Başkan Kılınç: “Yaklaşık 100 gündür 56 mahallemizin tamamında 67.000 hemşehrimizle tek tek kucaklaştık. 30 yılı aşkın süredir siyasetin içerisindeyim dolayısı ile sokağın siyasetçiye verdiği mesajı iyi okurum. Seçim kampanyamız süresince vatandaşlarımızın ilgisinden ve desteğinden anladığımız kadarıyla biz bu seçimi açık ara farkla kazanacağız. Ancak rehavete kapılmadan 31 Mart akşamına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve 31 Mart akşamı yine bu meydanda zaferimizi kutluyor olacağız” dedi.

Vatandaşları son gün yapılacak olan miting ve konvoya davet eden Başkan Kılınç:“ 30 Mart Cumartesi Günü saat 09:30’da Pullu’dan başlatacağımız konvoya ve 13:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Cumhur İttifakı Büyük Anamur Mitingi’ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.