halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS EMNİYETİ OTO FARESİNİ YAKALADI

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.10.2023 - 09:25, Güncelleme: 18.10.2023 - 09:44 5271+ kez okundu.
 

TARSUS EMNİYETİ OTO FARESİNİ YAKALADI

Öğretmenler Mahallesi D-400 Karayolu üzerindeki petrol istasyonuna ihtiyaç gidermek için aracını park eden A.H.Ş isimli şahsa ait araçta bulunan yaklaşık 60.000 TL değerinde ziynet eşyası ve para bulunan el çantasının çalındı.

El çantasının çalındığı ihbarı üzerine Asayiş Büro Amirliğimizce geniş çaplı araştırma başlatılmıştır. Olay yeri ve çevresindeki kamera görüntülerinden şüpheli şahıs ve araçlara yönelik PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) üzerinden yapılan araştırmada şüpheli şahısların kullanmış olduğu araç tespit edilmiş, şüpheli 2 şahsın olaydan sonra alışveriş yaptıkları anlaşılmış, Barbaros ve Mithatpaşa Mahallesinde yapılan eşzamanlı operasyonda 1 şahıs şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, sevk edildiği adli mercilerce şüpheli 1 şahıs müşteki şahsın 60.000 TL zararını savcılıkta karşılamış, savcılık ifadesinin ardından SERBEST bırakılmıştır. Yapılan ikamet aramalarında suç unsuruna rastlanmamış, Diğer şüpheli şahsın yakalanmasına ve Otodan Hırsızlık olaylarına yönelik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Öğretmenler Mahallesi D-400 Karayolu üzerindeki petrol istasyonuna ihtiyaç gidermek için aracını park eden A.H.Ş isimli şahsa ait araçta bulunan yaklaşık 60.000 TL değerinde ziynet eşyası ve para bulunan el çantasının çalındı.

El çantasının çalındığı ihbarı üzerine Asayiş Büro Amirliğimizce geniş çaplı araştırma başlatılmıştır.

Olay yeri ve çevresindeki kamera görüntülerinden şüpheli şahıs ve araçlara yönelik PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ve KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) üzerinden yapılan araştırmada şüpheli şahısların kullanmış olduğu araç tespit edilmiş, şüpheli 2 şahsın olaydan sonra alışveriş yaptıkları anlaşılmış, Barbaros ve Mithatpaşa Mahallesinde yapılan eşzamanlı operasyonda 1 şahıs şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, sevk edildiği adli mercilerce şüpheli 1 şahıs müşteki şahsın 60.000 TL zararını savcılıkta karşılamış, savcılık ifadesinin ardından SERBEST bırakılmıştır. Yapılan ikamet aramalarında suç unsuruna rastlanmamış, Diğer şüpheli şahsın yakalanmasına ve Otodan Hırsızlık olaylarına yönelik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.