halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESLEKİ EĞİTİMDE SEKTÖREL İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI, MESLEKİ VE TEKNİK YOLUYLA SOSYAL VE EKONOMİK UYUM PROJESİ TANITIMI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.01.2024 - 09:46, Güncelleme: 12.01.2024 - 09:46 1111+ kez okundu.
 

MESLEKİ EĞİTİMDE SEKTÖREL İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI, MESLEKİ VE TEKNİK YOLUYLA SOSYAL VE EKONOMİK UYUM PROJESİ TANITIMI

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus salonunda, Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN'ın ev sahipliğinde, Mersin Vali Yardımcısı Âdem YILMAZ'ın teşrifleriyle Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ başkanlığında gerçekleştirilen 'Mesleki Eğitimde Sektörel İş Birliği Toplantısı'na katıldı.

Toplantı Mesleki ve Teknik Eğitim Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Mustafa GÜNAY, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardıcısı Fatih BURGUT, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Necmeddin DİNÇ, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan TÜLÜCÜ, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Cuma İVRENDİ, İl Milli Eğitim birim koordinatörleri, okul İdarecileri, İl Milli Eğitim proje ekibi, Mersin iş dünyasının temsilcileri ve mesleki eğitim alan şeflerimizin katılımlarıyla gerçekleşti. Program İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ ve ardından Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ''ün açılış konuşmalarıyla başladı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ'un Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla "Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi" (SEUP) tanıtımı ile devam etti. Sunumların ardından program, bölüm yönetimini Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ'ün yaptığı sektör temsilcilerinin eğitim ve istihdam açısından mesleki ve teknik eğitim hakkında görüş ve önerilerini sunduğu oturumlar ile devam etti. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, ''Günümüzde bilim ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak hızla gelişen endüstrimizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde ve ülkemizin geleceğinde mesleki ve teknik eğitimin önemi artık çok büyüktür. Yaşamın tam içinde olacak gençlerimizi değerlerle donatalım. Her çocuğun akademik başarısı olmasa bile mutlaka üstün olduğu bir alan vardır. Her çocuğun bir başarı hikâyesi olması için çabalıyoruz.'' dedi.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus salonunda, Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN'ın ev sahipliğinde, Mersin Vali Yardımcısı Âdem YILMAZ'ın teşrifleriyle Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ başkanlığında gerçekleştirilen 'Mesleki Eğitimde Sektörel İş Birliği Toplantısı'na katıldı.

Toplantı Mesleki ve Teknik Eğitim Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Mustafa GÜNAY, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardıcısı Fatih BURGUT, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Necmeddin DİNÇ, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan TÜLÜCÜ, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Cuma İVRENDİ, İl Milli Eğitim birim koordinatörleri, okul İdarecileri, İl Milli Eğitim proje ekibi, Mersin iş dünyasının temsilcileri ve mesleki eğitim alan şeflerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Program İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ ve ardından Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ''ün açılış konuşmalarıyla başladı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ'un Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla "Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi" (SEUP) tanıtımı ile devam etti.

Sunumların ardından program, bölüm yönetimini Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ'ün yaptığı sektör temsilcilerinin eğitim ve istihdam açısından mesleki ve teknik eğitim hakkında görüş ve önerilerini sunduğu oturumlar ile devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, ''Günümüzde bilim ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak hızla gelişen endüstrimizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde ve ülkemizin geleceğinde mesleki ve teknik eğitimin önemi artık çok büyüktür. Yaşamın tam içinde olacak gençlerimizi değerlerle donatalım. Her çocuğun akademik başarısı olmasa bile mutlaka üstün olduğu bir alan vardır. Her çocuğun bir başarı hikâyesi olması için çabalıyoruz.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.