halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

100 KAMYON KAR DENİZLE BULUŞTU, 4. GELENEKSEL KAR ŞENLİĞİNE BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.02.2024 - 19:37, Güncelleme: 11.02.2024 - 19:37 807+ kez okundu.
 

100 KAMYON KAR DENİZLE BULUŞTU, 4. GELENEKSEL KAR ŞENLİĞİNE BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ

Beyaz gelinliğini giyen Toroslar dağlarından, tonlarca karı kamyonlara yüklediler denize sıfır Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’na getirdiler. 4. Geleneksel Kar Şenliği binlerce kişiyi bir araya getirdi.

Mersin Erdemli Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kar şenliği 100 Kamyon kar Erdemli sahiline getirildi, bir ton sucuk hazırlandı. Kurulan onlarca mangalda binlerce vatandaşa ikramda bulunuldu. Denize sıfır nokta karın keyfini doyasıya çıkartan binlerce çocuk,  kartopu oynayıp kardan adam yaptı. Deniz kenarında karı çocuklarla buluşturduğu için mutlu olduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Toroslardan getirdiğimiz karlarımızı burada insanlarımızın hizmetine, insanlarımızın kullanımına sunuyoruz. Kar görme imkânı olmayan, oraya gitme imkânı olmayan gençlerimiz, çocuklarımız, insanlarımız aynı zamanda burada sahilde, denizin kenarında karla buluşmanın hazzını, gururunu ve mutluluğunu yaşıyorlar” diye konuştu. Festivalleri Mersin’in genelinde yaşatacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “ İnşallah dediğimiz gibi bakın 7’den 77’ye burada güzel güneşli bir havada iki mevsimi bir arada yaşıyoruz. Herkes mutlu bir şekilde kartopu oynuyor, sucuk ekmeğini yiyor. Biz tüm Mersinli hemşerilerimizle Mersin’de görmek istediğimiz tablo tam da bu. Mersinimizi Türkiye’de yaşanılabilir kentler sıralamasında ilk beş sırada görmek adına ben ekip arkadaşlarım 13 ilçede Cumhur İttifakın belediye başkan adayları var gücümüzle çalışacağız. İnşallah bugün burada gördüğümüz tabloyu Mersin’de 13 ilçemizde yaşayacağız. Festivallerimizle, hizmetlerimizle biz Mersin’le kucaklaşacağız” diye konuştu. Çocuklar için çok müthiş bir festival olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı, MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, “ Tabi çok müthiş bir festival. Emeği geçen Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya ve Erdemli Belediye personellerine teşekkür ediyoruz. İnşallah görevi devraldığımızda bu festivale devam edeceğiz. Bunun gibi birçok sosyal aktiviteyi de bir bir hayata geçireceğiz. Tabi sahilde kar olması müthiş bir olay. Çocuklarımız eğleniyor, benimde iki tane çocuğum var onlar da karın üzerinde eğleniyorlar. Çocuklarla güzel bir aktivite oldu” diye konuştu. “Çocuklar için Deniz ve Kar Buluştu” Kar şenliğinin en mutlusu çocuklardı. Çocuklar kardan adam yapıp kartopu oynadılar. Denize girdikleri simitlerle sahil kenarında bu defa karda kaydılar.  Mutluluğu gözlerinden okunan Ahmet Yıldız, “ Kardan adam yaptık. Mükerrem Tollu’ya çok teşekkürler diyorum” diye konuştu. Kar geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Begüm Doğru, “ Arkadaşlarımla birlikte kartopu yaptık. Kardan adam yaptık, kartopu oynadık, çok eğlenceliydi” diye konuştu. Öte yandan kar şenliği çocukların ve vatandaşların müzikli eğlencesiyle sona erdi.
Beyaz gelinliğini giyen Toroslar dağlarından, tonlarca karı kamyonlara yüklediler denize sıfır Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’na getirdiler. 4. Geleneksel Kar Şenliği binlerce kişiyi bir araya getirdi.

Mersin Erdemli Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kar şenliği 100 Kamyon kar Erdemli sahiline getirildi, bir ton sucuk hazırlandı. Kurulan onlarca mangalda binlerce vatandaşa ikramda bulunuldu. Denize sıfır nokta karın keyfini doyasıya çıkartan binlerce çocuk,  kartopu oynayıp kardan adam yaptı.

Deniz kenarında karı çocuklarla buluşturduğu için mutlu olduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Toroslardan getirdiğimiz karlarımızı burada insanlarımızın hizmetine, insanlarımızın kullanımına sunuyoruz. Kar görme imkânı olmayan, oraya gitme imkânı olmayan gençlerimiz, çocuklarımız, insanlarımız aynı zamanda burada sahilde, denizin kenarında karla buluşmanın hazzını, gururunu ve mutluluğunu yaşıyorlar” diye konuştu.

Festivalleri Mersin’in genelinde yaşatacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “ İnşallah dediğimiz gibi bakın 7’den 77’ye burada güzel güneşli bir havada iki mevsimi bir arada yaşıyoruz. Herkes mutlu bir şekilde kartopu oynuyor, sucuk ekmeğini yiyor. Biz tüm Mersinli hemşerilerimizle Mersin’de görmek istediğimiz tablo tam da bu. Mersinimizi Türkiye’de yaşanılabilir kentler sıralamasında ilk beş sırada görmek adına ben ekip arkadaşlarım 13 ilçede Cumhur İttifakın belediye başkan adayları var gücümüzle çalışacağız. İnşallah bugün burada gördüğümüz tabloyu Mersin’de 13 ilçemizde yaşayacağız. Festivallerimizle, hizmetlerimizle biz Mersin’le kucaklaşacağız” diye konuştu.

Çocuklar için çok müthiş bir festival olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı, MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, “ Tabi çok müthiş bir festival. Emeği geçen Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya ve Erdemli Belediye personellerine teşekkür ediyoruz. İnşallah görevi devraldığımızda bu festivale devam edeceğiz. Bunun gibi birçok sosyal aktiviteyi de bir bir hayata geçireceğiz. Tabi sahilde kar olması müthiş bir olay. Çocuklarımız eğleniyor, benimde iki tane çocuğum var onlar da karın üzerinde eğleniyorlar. Çocuklarla güzel bir aktivite oldu” diye konuştu.

“Çocuklar için Deniz ve Kar Buluştu”

Kar şenliğinin en mutlusu çocuklardı. Çocuklar kardan adam yapıp kartopu oynadılar. Denize girdikleri simitlerle sahil kenarında bu defa karda kaydılar.  Mutluluğu gözlerinden okunan Ahmet Yıldız, “ Kardan adam yaptık. Mükerrem Tollu’ya çok teşekkürler diyorum” diye konuştu.

Kar geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Begüm Doğru, “ Arkadaşlarımla birlikte kartopu yaptık. Kardan adam yaptık, kartopu oynadık, çok eğlenceliydi” diye konuştu.

Öte yandan kar şenliği çocukların ve vatandaşların müzikli eğlencesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.