halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “13 İLÇEMİZ İÇİN AYRI AYRI PROJELERİMİZ VAR.”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 10:20, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:20 798+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “13 İLÇEMİZ İÇİN AYRI AYRI PROJELERİMİZ VAR.”

Seçim gezileri kapsamında Silifke İlçesine giden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “13 ilçemiz için ayrı ayrı projeler hazırladık. Her bir ilçelerimizin özelliklerini gözeterek onları öne çıkaracağız. Düğün ve toplantı salonu eksikliğini de gidereceğiz” Dedi.

“İlçe Belediyesi İle Büyükşehir Belediyesinin Uyumu Çok Önemli” Serdar Soydan, “Her ilçemizin kendine özel sorunları var. Yaptığımız gezilerde vatandaşlarımız bize bunları tek tek anlatıyor. İlçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin uyumu çok önemli. Bu sağlanamamış. Ancak biz göreve geldiğimizde hem uyum hem de hizmet gelecek. Hiçbir ayrım yapmadan, kimseyi ayrıştırmadan  hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” Şeklinde konuştu.  “Çok Amaçlı Salonlar İçin Hemen Harekete Geçeceğiz” İlçelerden gelen taleplere de dikkat çeken Serdar Soydan, “Özellikle Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke, Çamlıyayla başta olmak üzere, orada yaşayan vatandaşlarımızın çok amaçlı salonlara ihtiyaç duyduğunu bildiğimiz için vakit kaybetmeden harekete geçeceğiz. Öğrencilerimizin, sanayicilerimizin, meslek odalarımızın, özel etkinliklerini yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızın kullanabileceği alanlar için göreve geldiğimizde hızlıca çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.  “Herkes İçin Belediyecilik Yapacağız” Soydan, “İlçelerimizin tamamında kültürel, sanatsal, eğitim ve iş toplantıları gibi geniş yelpazede etkinliklerin düzenleneceği salonlar inşa edeceğiz. Bu anlamda herkes için belediyecilik yapacağız. Salonlarımızı dezavantajlı bireylerimizin erişimine de uygun hale getireceğiz. Öte yandan bu salonların teknolojik alt yapıları ve esnek kullanım özellikleri açısından modern yapılar olacağını da söylemekte fayda var” ifadelerini kullandı.  
Seçim gezileri kapsamında Silifke İlçesine giden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “13 ilçemiz için ayrı ayrı projeler hazırladık. Her bir ilçelerimizin özelliklerini gözeterek onları öne çıkaracağız. Düğün ve toplantı salonu eksikliğini de gidereceğiz” Dedi.

“İlçe Belediyesi İle Büyükşehir Belediyesinin Uyumu Çok Önemli”

Serdar Soydan, “Her ilçemizin kendine özel sorunları var. Yaptığımız gezilerde vatandaşlarımız bize bunları tek tek anlatıyor. İlçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin uyumu çok önemli. Bu sağlanamamış. Ancak biz göreve geldiğimizde hem uyum hem de hizmet gelecek. Hiçbir ayrım yapmadan, kimseyi ayrıştırmadan  hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” Şeklinde konuştu. 

“Çok Amaçlı Salonlar İçin Hemen Harekete Geçeceğiz”

İlçelerden gelen taleplere de dikkat çeken Serdar Soydan, “Özellikle Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke, Çamlıyayla başta olmak üzere, orada yaşayan vatandaşlarımızın çok amaçlı salonlara ihtiyaç duyduğunu bildiğimiz için vakit kaybetmeden harekete geçeceğiz. Öğrencilerimizin, sanayicilerimizin, meslek odalarımızın, özel etkinliklerini yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızın kullanabileceği alanlar için göreve geldiğimizde hızlıca çalışmaya başlayacağız” diye konuştu. 

“Herkes İçin Belediyecilik Yapacağız”

Soydan, “İlçelerimizin tamamında kültürel, sanatsal, eğitim ve iş toplantıları gibi geniş yelpazede etkinliklerin düzenleneceği salonlar inşa edeceğiz. Bu anlamda herkes için belediyecilik yapacağız. Salonlarımızı dezavantajlı bireylerimizin erişimine de uygun hale getireceğiz. Öte yandan bu salonların teknolojik alt yapıları ve esnek kullanım özellikleri açısından modern yapılar olacağını da söylemekte fayda var” ifadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.