halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ŞUBAT DEPREMİ YILDÖNÜMÜ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.02.2024 - 15:41, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:41 1322+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ŞUBAT DEPREMİ YILDÖNÜMÜ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen, 11 ilin etkilendiği ve binlerce yurttaşın hayatını kaybettiği deprem felaketinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi: “6 Şubat 2023’te yaşanan, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kilis ve Elazığ’da büyük yıkımlara neden olan deprem felaketlerinin üzerinden 1 yıl geçti. Deprem sonrası süreçte, depremden etkilenen 11 ilin acısını derinden yaşayan Mersin’de; birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde pek çok depremzedeye destek olurken; afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için de gece gündüz çalıştık. Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman başta olmak üzere depremden etkilenen tüm illerimizde yurttaşlarımıza Mersinlilerin yardım elini uzattık. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, afetlere karşı hazırlıklı olmak, acil durum müdahale planlarını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini en üst düzeyde tutmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da şehrimizin daha güvenli ve dirençli bir yapıya kavuşması için hız kesmeden, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, gelecekte böyle büyük acılar ve felaketlerin tekrar yaşanmaması temennisiyle; depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”  
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen, 11 ilin etkilendiği ve binlerce yurttaşın hayatını kaybettiği deprem felaketinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi:

“6 Şubat 2023’te yaşanan, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kilis ve Elazığ’da büyük yıkımlara neden olan deprem felaketlerinin üzerinden 1 yıl geçti.

Deprem sonrası süreçte, depremden etkilenen 11 ilin acısını derinden yaşayan Mersin’de; birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde pek çok depremzedeye destek olurken; afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için de gece gündüz çalıştık. Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman başta olmak üzere depremden etkilenen tüm illerimizde yurttaşlarımıza Mersinlilerin yardım elini uzattık.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, afetlere karşı hazırlıklı olmak, acil durum müdahale planlarını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini en üst düzeyde tutmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da şehrimizin daha güvenli ve dirençli bir yapıya kavuşması için hız kesmeden, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, gelecekte böyle büyük acılar ve felaketlerin tekrar yaşanmaması temennisiyle; depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.