halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DR. ALİ ÖZ: “TOROSLAR’I TEKSTİL KENTİ YAPACAĞIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.02.2024 - 10:42, Güncelleme: 25.02.2024 - 10:42 799+ kez okundu.
 

DR. ALİ ÖZ: “TOROSLAR’I TEKSTİL KENTİ YAPACAĞIZ”

Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni (METÜD) ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretim bölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkı sağlayacağız” dedi.

Beraberinde AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile birlikte METÜD’ü ziyaret eden Öz, Dernek Başkanı Kemal Dede, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. “TOROSLAR ÇAĞ ATLAYACAK” Ziyarette dernek üyelerinin taleplerini dinleyen ve tek tek not alan Öz, Toroslar’ı tekstil sektörünün merkezi haline getireceklerini vurguladı. Öz, burada yaptığı konuşmada, “Toroslar’a ekonomik anlamda çağ atlatacağız. Toroslar tekstilin merkezi olacak. Sadece bununla da kalmayacak. Her anlamda Toroslar bugüne kadar görmediği hizmetleri ve akabinde yatırımları görecek. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi. “TOROSLAR’I TEKSTİL KENTİ YAPACAĞIZ” Tekstil üreticilerinin kent ekonomisine ciddi katkı sunduklarını ifade eden Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretim bölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu. “TOROSLAR’A KATKI SUNAN KİM VARSA YANINDA OLACAĞIZ” Gerçekleştirdiği her ziyarette Toroslar’ın büyümesi ve gelişmesinin en büyük hayali olduğunun altını çizen Öz, “Allah’ın izniyle seçildiğimiz takdirde 1 Nisan sabahından itibaren bu kent için kim katkı sunuyorsa, kim elini taşın altına koyuyorsa yanında olacağız. Her ortamda söylediğim sözü burada da tekrarlamak istiyorum. Toroslar benim en büyük hayalim. Gelişen ve büyüyen bir Toroslar’ı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.              
Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni (METÜD) ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretim bölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkı sağlayacağız” dedi.

Beraberinde AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile birlikte METÜD’ü ziyaret eden Öz, Dernek Başkanı Kemal Dede, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

TOROSLAR ÇAĞ ATLAYACAK”

Ziyarette dernek üyelerinin taleplerini dinleyen ve tek tek not alan Öz, Toroslar’ı tekstil sektörünün merkezi haline getireceklerini vurguladı. Öz, burada yaptığı konuşmada, “Toroslar’a ekonomik anlamda çağ atlatacağız. Toroslar tekstilin merkezi olacak. Sadece bununla da kalmayacak. Her anlamda Toroslar bugüne kadar görmediği hizmetleri ve akabinde yatırımları görecek. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

“TOROSLAR’I TEKSTİL KENTİ YAPACAĞIZ”

Tekstil üreticilerinin kent ekonomisine ciddi katkı sunduklarını ifade eden Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretim bölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

“TOROSLAR’A KATKI SUNAN KİM VARSA YANINDA OLACAĞIZ”

Gerçekleştirdiği her ziyarette Toroslar’ın büyümesi ve gelişmesinin en büyük hayali olduğunun altını çizen Öz, “Allah’ın izniyle seçildiğimiz takdirde 1 Nisan sabahından itibaren bu kent için kim katkı sunuyorsa, kim elini taşın altına koyuyorsa yanında olacağız. Her ortamda söylediğim sözü burada da tekrarlamak istiyorum. Toroslar benim en büyük hayalim. Gelişen ve büyüyen bir Toroslar’ı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.