halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MODER OTOMOTİV GÜZ ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.11.2023 - 08:55, Güncelleme: 16.11.2023 - 08:55 957+ kez okundu.
 

MODER OTOMOTİV GÜZ ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) tarafından düzenlenen Otomotiv Güz Şenliği başlıyor. Onlarca otomobil markasının son model araçları, bu festivalde Mersinlilerle buluşuyor. Şenlikte araç tanıtımı ve test sürüşü etkinliklerinin yanı sıra, konserler, dans gösterileri, fotoğraf çekim alanları ve çocuklara yönelik aktiviteler de yer alacak.

MODER Otomotiv Güz Şenliği 16-20 Kasım arası 5 gün boyunca, 10:00-22:00 saatleri arasında Sayapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına özel Şenlik hakkında bilgi veren MODER Yönetim Kurulu Başkanı Baki Kış, organizasyon kapsamında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel detayların ve aktivitelerin yer alacağını söyledi. Kış, “Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı içerisindeyiz. Gurur ve coşku içerisinde yaşadığımız bugünleri, şenliğimize de yansıtmak istedik. Şenliğimize gelen misafirlerimiz, etkinliklerimiz ve konsept alanlarımızla 100’üncü yıl coşkusunu bizlerle paylaşıyor olacak” dedi. Son model araçlar, cazip kampanyalar MODER üyesi yetkili satıcıların son model araçlarla şenlikte yer alacağını belirten Kış, “Dünyanın önde gelen otomotiv markalarının, farklı sınıflardaki son model araçları bu sergide ziyaretçilerimizle buluşacak. 15 yetkili satıcı firma, 16 marka, yaklaşık 35 araçla, şenliğe özel kampanya ve cazip kredi imkanlarıyla yerini alacak. Ayrıca araçlarımızı deneyimlemek isteyen ziyaretçilerimiz için test sürüşü imkânı da sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 5 gün sürecek olan şenlik için Sayapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne bekliyoruz” diye konuştu. 
Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) tarafından düzenlenen Otomotiv Güz Şenliği başlıyor. Onlarca otomobil markasının son model araçları, bu festivalde Mersinlilerle buluşuyor. Şenlikte araç tanıtımı ve test sürüşü etkinliklerinin yanı sıra, konserler, dans gösterileri, fotoğraf çekim alanları ve çocuklara yönelik aktiviteler de yer alacak.

MODER Otomotiv Güz Şenliği 16-20 Kasım arası 5 gün boyunca, 10:00-22:00 saatleri arasında Sayapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına özel

Şenlik hakkında bilgi veren MODER Yönetim Kurulu Başkanı Baki Kış, organizasyon kapsamında Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel detayların ve aktivitelerin yer alacağını söyledi.

Kış, “Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı içerisindeyiz. Gurur ve coşku içerisinde yaşadığımız bugünleri, şenliğimize de yansıtmak istedik. Şenliğimize gelen misafirlerimiz, etkinliklerimiz ve konsept alanlarımızla 100’üncü yıl coşkusunu bizlerle paylaşıyor olacak” dedi.

Son model araçlar, cazip kampanyalar

MODER üyesi yetkili satıcıların son model araçlarla şenlikte yer alacağını belirten Kış, “Dünyanın önde gelen otomotiv markalarının, farklı sınıflardaki son model araçları bu sergide ziyaretçilerimizle buluşacak. 15 yetkili satıcı firma, 16 marka, yaklaşık 35 araçla, şenliğe özel kampanya ve cazip kredi imkanlarıyla yerini alacak. Ayrıca araçlarımızı deneyimlemek isteyen ziyaretçilerimiz için test sürüşü imkânı da sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 5 gün sürecek olan şenlik için Sayapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne bekliyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.