halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI AV. OZAN VARAL: “KALPLERİMİZDE ENGEL OLMADIĞI SÜRECE BAŞARAMAYACAĞIMIZ İŞ YOKTUR”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.12.2023 - 17:55, Güncelleme: 03.12.2023 - 17:55 1003+ kez okundu.
 

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI AV. OZAN VARAL: “KALPLERİMİZDE ENGEL OLMADIĞI SÜRECE BAŞARAMAYACAĞIMIZ İŞ YOKTUR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, kentte faaliyet gösteren engelli rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti

Engelli bireylerin sadece belli günlerde değil, yaşamın her anında hatırlanması gerektiğini kaydeden Av. Ozan Varal, Tarsus’ta hizmet veren Özel Sevgi, Gökkuşağı, Umut, Güneş, İnci, Emin Adımlar Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezleri'ni ziyaret ederek özel gereksinimli çocuklar, aileleri ve eğitmenleriyle buluştu. “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün” özel gereksinimli bireylerin olduğu kadar ailelerini de kapsayan anlamlı bir gün olduğunu kaydeden CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, “Ziyaretlerimizde özel çocuklarımızla bir kez daha buluşmanın sevincini yaşadık. Öğrenci ailelerimiz ve öğretmenlerimizle, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen hayata sımsıkı tutunan özel gereksinimli evlatlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak yerel yönetim çözümlerimizi konuştuk. Bizler yapmayı hedeflediklerimizi ilettikçe, çok daha verimli olacağına inandığımız fikirlerle karşılaştık. Şunu çok iyi biliyoruz ki kalplerimizde engel olmadığı sürece başaramayacağımız iş yoktur” dedi. “Engellilerin eğitime, iş olanaklarına, sosyal yaşama ve bilgiye erişimini arttıracağız” diyen Av. Ozan Varal, ziyaretlerde yakın ilgi gösteren rehabilitasyon merkezlerinin idarecileri Selami Kızılaslan, Ali Altunkeser, Hamit Öztürk, Sibel Batmaz, İsmail Polat ve Ersin Aslan ile öğretmenlere teşekkürlerini iletti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, kentte faaliyet gösteren engelli rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti

Engelli bireylerin sadece belli günlerde değil, yaşamın her anında hatırlanması gerektiğini kaydeden Av. Ozan Varal, Tarsus’ta hizmet veren Özel Sevgi, Gökkuşağı, Umut, Güneş, İnci, Emin Adımlar Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezleri'ni ziyaret ederek özel gereksinimli çocuklar, aileleri ve eğitmenleriyle buluştu.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün” özel gereksinimli bireylerin olduğu kadar ailelerini de kapsayan anlamlı bir gün olduğunu kaydeden CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, “Ziyaretlerimizde özel çocuklarımızla bir kez daha buluşmanın sevincini yaşadık. Öğrenci ailelerimiz ve öğretmenlerimizle, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen hayata sımsıkı tutunan özel gereksinimli evlatlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak yerel yönetim çözümlerimizi konuştuk.

Bizler yapmayı hedeflediklerimizi ilettikçe, çok daha verimli olacağına inandığımız fikirlerle karşılaştık. Şunu çok iyi biliyoruz ki kalplerimizde engel olmadığı sürece başaramayacağımız iş yoktur” dedi.

“Engellilerin eğitime, iş olanaklarına, sosyal yaşama ve bilgiye erişimini arttıracağız” diyen Av. Ozan Varal, ziyaretlerde yakın ilgi gösteren rehabilitasyon merkezlerinin idarecileri Selami Kızılaslan, Ali Altunkeser, Hamit Öztürk, Sibel Batmaz, İsmail Polat ve Ersin Aslan ile öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.