halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HAYAL SATMAKTAN KOLAY BİR ŞEY YOK!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 10:35, Güncelleme: 11.03.2024 - 10:35 783+ kez okundu.
 

HAYAL SATMAKTAN KOLAY BİR ŞEY YOK!

CHP’li Yıldız, halkın belediyeyi her zaman denetleyeceğini vurguladı

HAYAL SATMAKTAN KOLAY BİR ŞEY YOK! Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, vaatte bulunmanın ve hayal satmanın kolay olduğunu belirterek, “Vaat vermekten çok, önemli olan vaatlerin ne ölçüde yerine getirildiğidir. Verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesini halkımız takip edecek” ifadelerini kullandı. CHP / TOROSLAR/ MERSİN- Mersin’de meclis üyeliği yaptığı beş yıllık sürede özellikle çevre ve imar konusundaki mücadelesi ile kamuoyunun dikkatini çeken Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, doğa ve tüm canlılar için adalet vurgu yaptı. Güne esnaf ziyareti ile başlayan Yıldız, Sivas Karasüverliler Derneğince düzenlenen kahvaltıya katıldı, ardından Yozgat Akdağmadeni Veziralanı Köyü Derneği’ni ziyaret etti. HALKIMIZ BİZİ HER ZAMAN DENETLEYECEK Her konuşmasında Toroslar’ın sahip olduğu zengin potansiyele dikkat çeken Abdurrahman Yıldız, “Vaatte bulunmak ve hayal satmaktan kolay bir şey yok. Vaat vermekten çok, önemli olan vaatlerin ne ölçüde yerine getirildiğidir. Verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesini halkımız takip edecek. Bizi her zaman denetleyecek” diye konuştu. BELEDİYE HİÇ KİMSEYE, AYRIMCILIK YAPAMAZ Konuşmasında adalet vurgusu yapan Yıldız, “Adalet, ekonomiden doğaya, kimliğin tanınmasından sözün söylenmesine kadar yaşamın her alanı için bir ihtiyaçtır. Bizim anlayışımıza göre belediye hiç kimseye, dini, dili, etnik kökeni, ekonomik durumu nedeniyle ayrımcılık yapamaz. Tüm hemşerilerimizi fark gözetmeksizin, ayrım yapmadan, saygı göstererek kucaklayacağız. Biz doğaya ve tüm canlılara aynı adalet duygusu ile yaklaşacağız” dedi.
CHP’li Yıldız, halkın belediyeyi her zaman denetleyeceğini vurguladı

HAYAL SATMAKTAN KOLAY BİR ŞEY YOK!

Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, vaatte bulunmanın ve hayal satmanın kolay olduğunu belirterek, “Vaat vermekten çok, önemli olan vaatlerin ne ölçüde yerine getirildiğidir. Verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesini halkımız takip edecek” ifadelerini kullandı.

CHP / TOROSLAR/ MERSİN- Mersin’de meclis üyeliği yaptığı beş yıllık sürede özellikle çevre ve imar konusundaki mücadelesi ile kamuoyunun dikkatini çeken Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, doğa ve tüm canlılar için adalet vurgu yaptı.

Güne esnaf ziyareti ile başlayan Yıldız, Sivas Karasüverliler Derneğince düzenlenen kahvaltıya katıldı, ardından Yozgat Akdağmadeni Veziralanı Köyü Derneği’ni ziyaret etti.

HALKIMIZ BİZİ HER ZAMAN DENETLEYECEK

Her konuşmasında Toroslar’ın sahip olduğu zengin potansiyele dikkat çeken Abdurrahman Yıldız, “Vaatte bulunmak ve hayal satmaktan kolay bir şey yok. Vaat vermekten çok, önemli olan vaatlerin ne ölçüde yerine getirildiğidir. Verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesini halkımız takip edecek. Bizi her zaman denetleyecek” diye konuştu.

BELEDİYE HİÇ KİMSEYE, AYRIMCILIK YAPAMAZ

Konuşmasında adalet vurgusu yapan Yıldız, “Adalet, ekonomiden doğaya, kimliğin tanınmasından sözün söylenmesine kadar yaşamın her alanı için bir ihtiyaçtır. Bizim anlayışımıza göre belediye hiç kimseye, dini, dili, etnik kökeni, ekonomik durumu nedeniyle ayrımcılık yapamaz. Tüm hemşerilerimizi fark gözetmeksizin, ayrım yapmadan, saygı göstererek kucaklayacağız. Biz doğaya ve tüm canlılara aynı adalet duygusu ile yaklaşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.