halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİLİ EKMEN’DEN İSTİSMAR SİYASETİNE TEPKİ

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.03.2024 - 17:00, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:00 4726+ kez okundu.
 

DEVA PARTİLİ EKMEN’DEN İSTİSMAR SİYASETİNE TEPKİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman, Siirt, Şırnak, Mardin ve Diyarbakır il ve ilçelerini kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ekmen Mardin ziyareti esnasında, her seçim sürecinde bu millete ait değerlerin istismarı üzerine, açıklamalarda bulundu.

Bilindiği gibi AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum, seçim propagandası kapsamında “31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek, Gazze’de elini bize uzatan kardeşlerimiz sevinecek” ifadelerini kullanmıştı. Kurum’un bu açıklamalarına halktan ve siyasilerden geniş çaplı tepkiler gelmişti. Benzer açıklama 2019 yılı Mahalli İdareler Genel seçimlerinden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. Erdoğan seçim meydanlarında İmamoğlu ve Yıldırım’ın adaylığını halef-selef Mısır Devlet Başkanları Mursi-Sisi üzerinden özdeşleştirmişti. Kurum’un sözleriyle ilgili olarak Ekmen, “Birçok açıdan o kadar vahim bir tablo ki, o kadar kötü bir konuşma ki sadece kendisi değil ailesi ve AK Partililer de bu videoyla her karşılaştığında utanç içerisinde izleyeceklerini” söyledi. Otuz bin can yitirilmiş, askeri malzeme dahil gemiler gitmeye devam ediyor, ulusal veya uluslararası bir soruşturma açılması için girişimde bulunmamışsınız diyen Ekmen, bütün bunlara rağmen oradaki acıyı istismar etmeye ve siyaseten rant devşirmeye kalkıyorsunuz diyerek eleştirdi. Ekmen, siyasetçilerin özellikle de iktidar kanadının her seçim dönemi değerler üzerinden siyaset yürütmesini ve bu değerleri istismar etmesini sert bir şekilde kınayarak, milletimize ait değerlerin istismara kapalı olduğunu ve buna kimsenin hakkı olmadığını ifade etti. Ekmen, siyasetçilerin bu şekilde sorumsuz davranarak siyaset kurumunu dejenere ederek siyasetçinin halk nezdindeki itibarını yok ettiğini belirtti.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman, Siirt, Şırnak, Mardin ve Diyarbakır il ve ilçelerini kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ekmen Mardin ziyareti esnasında, her seçim sürecinde bu millete ait değerlerin istismarı üzerine, açıklamalarda bulundu.

Bilindiği gibi AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum, seçim propagandası kapsamında “31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek, Gazze’de elini bize uzatan kardeşlerimiz sevinecek” ifadelerini kullanmıştı. Kurum’un bu açıklamalarına halktan ve siyasilerden geniş çaplı tepkiler gelmişti.

Benzer açıklama 2019 yılı Mahalli İdareler Genel seçimlerinden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. Erdoğan seçim meydanlarında İmamoğlu ve Yıldırım’ın adaylığını halef-selef Mısır Devlet Başkanları Mursi-Sisi üzerinden özdeşleştirmişti.

Kurum’un sözleriyle ilgili olarak Ekmen, “Birçok açıdan o kadar vahim bir tablo ki, o kadar kötü bir konuşma ki sadece kendisi değil ailesi ve AK Partililer de bu videoyla her karşılaştığında utanç içerisinde izleyeceklerini” söyledi. Otuz bin can yitirilmiş, askeri malzeme dahil gemiler gitmeye devam ediyor, ulusal veya uluslararası bir soruşturma açılması için girişimde bulunmamışsınız diyen Ekmen, bütün bunlara rağmen oradaki acıyı istismar etmeye ve siyaseten rant devşirmeye kalkıyorsunuz diyerek eleştirdi.

Ekmen, siyasetçilerin özellikle de iktidar kanadının her seçim dönemi değerler üzerinden siyaset yürütmesini ve bu değerleri istismar etmesini sert bir şekilde kınayarak, milletimize ait değerlerin istismara kapalı olduğunu ve buna kimsenin hakkı olmadığını ifade etti. Ekmen, siyasetçilerin bu şekilde sorumsuz davranarak siyaset kurumunu dejenere ederek siyasetçinin halk nezdindeki itibarını yok ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.