halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

VAHAP SEÇER TARSUS TSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.02.2024 - 11:46, Güncelleme: 01.02.2024 - 11:46 1352+ kez okundu.
 

VAHAP SEÇER TARSUS TSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı’na katıldı. Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Seçer, 5 yıllık görev süreleri içinde Tarsus özelinde yaptıkları çalışmaları paylaştı.

‘’Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın en eski üyelerinden biri olarak burada bulunmak çok kıymetli’’ diye sözlerine başlayan Başkan Seçer, Tarsus’un sahip olduğu değerlerinden dolayı özel bir kent olduğunu vurgulayarak, ‘’Tarsus’ta çok sayıda çalışma yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Büyükşehir vizyonunu katmak istiyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde ilerliyor. Nihayetinde ilçe ile büyükşehir vizyonu başka oluyor. 5 yılda mevcut imkânlar dâhilinde Tarsus’ta gösterdiğimiz gayreti ikinci 5 yılda da göstermeye hazırız. Bu seçimde hizmet kazanacak. Uyum çok önemli. İşbirliğinin ne kadar harika hizmetler doğuracağını inşallah ikinci hizmet dönemimizde de göstereceğiz.’’ dedi. CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç da ‘’evimdeyim, sizden biriyim’’ diyerek başladığı sözlerini Tarsus’un sanayi, tarım ve turizmdeki değerlerini anlatarak sürdürdü. Kentin eski parlak günlerine dönmesi için elinden geleni yapmaya hazır olduklarına dikkat çeken Boltaç, ‘’Tarsus’un evladıyım, bu memleketin çocuğuyum. Dinamik, adil, huzurlu ve daha çok hizmetin buraya akacağı uyumlu bir yönetim anlayışıyla Tarsus'u yönetmeye talibim. Tarsus için hepimiz uyum ve işbirliği içinde olmalıyız.’’ diye konuştu. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ise Mersin Büyükşehir’in Tarsus için çok önemli ve güzel işler yaptığını söyleyerek, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işbirliği ve desteğe dikkat çekti. Tarsus’u elde ettiği yeni fırsatlarla kalkındırmak için var güçle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Koçak, işbirliğine her zaman açık olduklarını söyledi. Daha sonra Başkan Seçer’in Tarsus TSO Meclis üyelerinin kent ve belediye çalışmaları hakkında sorularını yanıtlaması, görüş ve önerilerini paylaşması ile devam eden toplantı hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı’na katıldı. Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Seçer, 5 yıllık görev süreleri içinde Tarsus özelinde yaptıkları çalışmaları paylaştı.

‘’ Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın en eski üyelerinden biri olarak burada bulunmak çok kıymetli’’ diye sözlerine başlayan Başkan Seçer, Tarsus’un sahip olduğu değerlerinden dolayı özel bir kent olduğunu vurgulayarak, ‘’Tarsus’ta çok sayıda çalışma yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Büyükşehir vizyonunu katmak istiyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde ilerliyor. Nihayetinde ilçe ile büyükşehir vizyonu başka oluyor. 5 yılda mevcut imkânlar dâhilinde Tarsus’ta gösterdiğimiz gayreti ikinci 5 yılda da göstermeye hazırız. Bu seçimde hizmet kazanacak. Uyum çok önemli. İşbirliğinin ne kadar harika hizmetler doğuracağını inşallah ikinci hizmet dönemimizde de göstereceğiz.’’ dedi.

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç da ‘’evimdeyim, sizden biriyim’’ diyerek başladığı sözlerini Tarsus’un sanayi, tarım ve turizmdeki değerlerini anlatarak sürdürdü. Kentin eski parlak günlerine dönmesi için elinden geleni yapmaya hazır olduklarına dikkat çeken Boltaç, ‘’Tarsus’un evladıyım, bu memleketin çocuğuyum. Dinamik, adil, huzurlu ve daha çok hizmetin buraya akacağı uyumlu bir yönetim anlayışıyla Tarsus'u yönetmeye talibim. Tarsus için hepimiz uyum ve işbirliği içinde olmalıyız.’’ diye konuştu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ise Mersin Büyükşehir’in Tarsus için çok önemli ve güzel işler yaptığını söyleyerek, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işbirliği ve desteğe dikkat çekti. Tarsus’u elde ettiği yeni fırsatlarla kalkındırmak için var güçle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Koçak, işbirliğine her zaman açık olduklarını söyledi.

Daha sonra Başkan Seçer’in Tarsus TSO Meclis üyelerinin kent ve belediye çalışmaları hakkında sorularını yanıtlaması, görüş ve önerilerini paylaşması ile devam eden toplantı hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.