halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

VALİMİZ "33 ÖĞRETMEN BULUŞMASI" NIN İLK KONUĞU OLDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.10.2023 - 11:08, Güncelleme: 05.10.2023 - 11:08 3237+ kez okundu.
 

VALİMİZ "33 ÖĞRETMEN BULUŞMASI" NIN İLK KONUĞU OLDU

Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN ve eşleri Yıldız PEHLİVAN Hanımefendi Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz "33 Öğretmen Buluşması" etkinliğimize konuk oldu.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk "33 Öğretmen Buluşması" etkinliği, İl Milli Eğitim Müdürümüz Adem KOCA moderatörlüğünde, Toroslar Korum Köyü Okul Yerleşkesinde; öğretmenlerimiz, ilçe milli eğitim müdürlerimiz ve il milli eğitim müdürlüğümüz idarecilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Öğretmenlerle sohbet eden  Vali, her fırsatta okulları gezerek öğretmenlerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ve Milli Eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ifade ederek tüm eğitim camiamıza başarılar diledi. Adem KOCA moderatörlüğünü yürüttüğü buluşma etkinliğinde, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Mersin'de büyük bir aileyiz. Tüm çalışmalarımızı birlik, kardeşlik, dostluk, dayanışma çerçevesinde, öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerimize uygun, en iyi şekilde yetiştirmek gayesiyle, şevkle yürütüyoruz. Sayın Valimize geldiği günden verdiği bizlere sundukları destek ve yakın alaka için şükranlarımı sunuyorum. Çok değerleri meslektaşlarıma ortaya koydukları örnek nitelikteki ve fedakâr çalışmaları, yürüttükleri projeleri, çok değerli akademik çalışmaları ve en önemlisi evlatlarımıza anne baba gibi sahip çıktıkları için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun." dedi.
Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN ve eşleri Yıldız PEHLİVAN Hanımefendi Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz "33 Öğretmen Buluşması" etkinliğimize konuk oldu.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk "33 Öğretmen Buluşması" etkinliği, İl Milli Eğitim Müdürümüz Adem KOCA moderatörlüğünde, Toroslar Korum Köyü Okul Yerleşkesinde; öğretmenlerimiz, ilçe milli eğitim müdürlerimiz ve il milli eğitim müdürlüğümüz idarecilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Öğretmenlerle sohbet eden  Vali, her fırsatta okulları gezerek öğretmenlerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ve Milli Eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ifade ederek tüm eğitim camiamıza başarılar diledi.

Adem KOCA moderatörlüğünü yürüttüğü buluşma etkinliğinde, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Mersin'de büyük bir aileyiz. Tüm çalışmalarımızı birlik, kardeşlik, dostluk, dayanışma çerçevesinde, öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerimize uygun, en iyi şekilde yetiştirmek gayesiyle, şevkle yürütüyoruz. Sayın Valimize geldiği günden verdiği bizlere sundukları destek ve yakın alaka için şükranlarımı sunuyorum. Çok değerleri meslektaşlarıma ortaya koydukları örnek nitelikteki ve fedakâr çalışmaları, yürüttükleri projeleri, çok değerli akademik çalışmaları ve en önemlisi evlatlarımıza anne baba gibi sahip çıktıkları için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.