halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, PİRİREİS MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.01.2024 - 17:37, Güncelleme: 19.01.2024 - 17:37 1162+ kez okundu.
 

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, PİRİREİS MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Pirireis Mahallesi’ni gezerek, Muhtar Aziz Ekinciler ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Özyiğit, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ve yeni dönem için planladığımız projelerimiz hakkında hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın öneri ve beklentileri daha etkin bir hizmet için bize ışık tutuyor.” dedi. Mahalle ziyaretlerini sürdüren Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, son olarak Pirireis’te devam eden çalışmaları yerinde inceledi, mahalle sakinleri ve bölgedeki esnaflarla buluştu. Pirireis Mahalle Muhtarı Aziz Ekinciler’i de ziyaret eden Başkan Abdullah Özyiğit, hayata geçirdikleri projeler ve vatandaşları önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. “Demokratik katılımcı yönetimin tüm gerekliliklerini yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz” Göreve geldikleri 2019 yılında başlattıkları demokratik katılım sürecini ve planlı yönetim anlayışını vurgulayan Başkan Abdullah Özyiğit, “Göreve geldiğimiz 2019 yılında ilk olarak tüm mahallelerimizde toplantılar yaparak, halkımızın görüşlerini almıştık. O süreçte, düzenlediğimiz toplantılara katılamayan hemşehrilerimiz için muhtarlıklara sandıklar kurduk ve internet üzerinden de talep aldık. Toplamda 5 bin 70 talep ve öneri gelmişti. Ardından çalıştaylar düzenleyerek, bu talep ve önerileri uzmanlarla değerlendirdik ve 5 yıllık stratejik planımızı buna göre oluşturduk. Demokratik katılımcı yönetimin tüm gerekliliklerini yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. ” ifadelerini kullandı. Başkan Özyiğit, “134 bin 277 talebi çözüme kavuşturduk” Kurdukları Yenişehir Halk Masası ile 137 bin 963 talep aldıklarını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “5 yıllık görev sürecimizde tüm mahallelerimizde, her sokakta vatandaşlarımızı dinledik. Hem hizmetlerimizi anlattık hem de taleplerini aldık. Ayrıca kurduğumuz Yenişehir Halk Masası ile 137 bin 963 talep aldık. 134 bin 277 talebi çözüme kavuşturduk, 3 bin 686 talep için ise süreç devam ediyor. Hemşehrilerimizden aldığımız her talebin takipçisi olduk.” dedi.
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Pirireis Mahallesi’ni gezerek, Muhtar Aziz Ekinciler ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Özyiğit, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ve yeni dönem için planladığımız projelerimiz hakkında hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın öneri ve beklentileri daha etkin bir hizmet için bize ışık tutuyor.” dedi.

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, son olarak Pirireis’te devam eden çalışmaları yerinde inceledi, mahalle sakinleri ve bölgedeki esnaflarla buluştu. Pirireis Mahalle Muhtarı Aziz Ekinciler’i de ziyaret eden Başkan Abdullah Özyiğit, hayata geçirdikleri projeler ve vatandaşları önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

“Demokratik katılımcı yönetimin tüm gerekliliklerini yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz”

Göreve geldikleri 2019 yılında başlattıkları demokratik katılım sürecini ve planlı yönetim anlayışını vurgulayan Başkan Abdullah Özyiğit, “Göreve geldiğimiz 2019 yılında ilk olarak tüm mahallelerimizde toplantılar yaparak, halkımızın görüşlerini almıştık. O süreçte, düzenlediğimiz toplantılara katılamayan hemşehrilerimiz için muhtarlıklara sandıklar kurduk ve internet üzerinden de talep aldık. Toplamda 5 bin 70 talep ve öneri gelmişti. Ardından çalıştaylar düzenleyerek, bu talep ve önerileri uzmanlarla değerlendirdik ve 5 yıllık stratejik planımızı buna göre oluşturduk. Demokratik katılımcı yönetimin tüm gerekliliklerini yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Başkan Özyiğit, “134 bin 277 talebi çözüme kavuşturduk”

Kurdukları Yenişehir Halk Masası ile 137 bin 963 talep aldıklarını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “5 yıllık görev sürecimizde tüm mahallelerimizde, her sokakta vatandaşlarımızı dinledik. Hem hizmetlerimizi anlattık hem de taleplerini aldık. Ayrıca kurduğumuz Yenişehir Halk Masası ile 137 bin 963 talep aldık. 134 bin 277 talebi çözüme kavuşturduk, 3 bin 686 talep için ise süreç devam ediyor. Hemşehrilerimizden aldığımız her talebin takipçisi olduk.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.