halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESİAD BAŞKANI HASAN ENGİN' İN BAYRAM MESAJI

Gündem 20.04.2023 - 18:15, Güncelleme: 20.04.2023 - 18:15 1376+ kez okundu.
 

MESİAD BAŞKANI HASAN ENGİN' İN BAYRAM MESAJI

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Engin; “Ülkemizde yaşanan bölgesel depremlerle büyük yıkım ve acılar içinde bir bayram geçiriyoruz. Türkiye ve tüm dünyada yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığının aşılması için krediye erişim kolaylaştırılarak desteklere devam edilmelidir. Seçim atmosferi içinde yaşadığımız bayram; adaletli gelir dağılımıyla üreticilerimiz ve sanayicilerimizin refaha eriştiği, toplumsal huzurun sağlandığı, yoksulluğun, yolsuzluğun olmadığı bir Türkiye bizim en büyük hayalimizdir. Sevdiklerimizle bir araya gelerek bayram sevincini yaşayabileceğimiz Bayramın; birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı çoğaltması temennisiyle; İş insanları olarak sanayicilerimizin, üreticilerimizin, emekçilerimizin desteğiyle Mersin ve Türkiye ekonomisinin daha da güçlenmesini arzu ediyoruz. Hoşgörü, barış, sevgi ve kardeşlik duygularıyla bayramınızı kutlarız” ifadelerini kullandı.
Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Engin; “Ülkemizde yaşanan bölgesel depremlerle büyük yıkım ve acılar içinde bir bayram geçiriyoruz. Türkiye ve tüm dünyada yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığının aşılması için krediye erişim kolaylaştırılarak desteklere devam edilmelidir. Seçim atmosferi içinde yaşadığımız bayram; adaletli gelir dağılımıyla üreticilerimiz ve sanayicilerimizin refaha eriştiği, toplumsal huzurun sağlandığı, yoksulluğun, yolsuzluğun olmadığı bir Türkiye bizim en büyük hayalimizdir.

Sevdiklerimizle bir araya gelerek bayram sevincini yaşayabileceğimiz Bayramın; birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı çoğaltması temennisiyle; İş insanları olarak sanayicilerimizin, üreticilerimizin, emekçilerimizin desteğiyle Mersin ve Türkiye ekonomisinin daha da güçlenmesini arzu ediyoruz. Hoşgörü, barış, sevgi ve kardeşlik duygularıyla bayramınızı kutlarız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.