halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BAŞKAN’ININ YANINDA

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.03.2024 - 16:36, Güncelleme: 06.03.2024 - 16:36 1063+ kez okundu.
 

TARSUS BAŞKAN’ININ YANINDA

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus İlçesi Ergenekon Mahallesi’nde yer alan pazar yerini ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Pazar esnafına ‘Hayırlı İşler’ dileyen Seçer, yoğun ilgi ile karşılandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus İlçesi Ergenekon Mahallesi’nde yer alan pazar yerini ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Pazar esnafına ‘Hayırlı İşler’ dileyen Seçer, yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Seçer’e pazar ziyaretinde, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Tarsus Pazarcılar Derneği Başkanı Mehmet Oktay, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları ile Ergenekon Mahalle Muhtarı Sezgin Koç eşlik etti. Başkan Seçer Tarsus’ta vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılandı. Vatandaşlar, “Allah yolunu açık etsin, hayırlı, uğurlu olsun” dediler. Seçer’e yerel seçimlerde başarılar dileyen vatandaşlar, Başkan Seçer’i destekleyeceklerini ifade ettiler. Gençlerle de sohbet eden Seçer, eğitim alanında verdikleri hizmetler hakkında onlara bilgi verdi. “Seni gördük mutlu olduk. Allah seni başımızdan eksik etmesin” diyen vatandaşla sohbet eden Seçer, Büyükşehir’de kendisine, Tarsus’ta da Boltaç’a destek isterken, vatandaşlar da destek olacaklarını kaydetti.  Pazar ziyaretinde vatandaşlar Seçer’e Büyükşehir’ den aldıkları hizmetler için teşekkür ettiler. Vatandaşlar özellikle Büyükşehir’in aldıkları Ramazan kolisi desteği için de çok teşekkür ederken,  “Mersin çok güzel olmuş, Tarsus’a da Mersin gibi istiyoruz” diyen bir vatandaşa Seçer, “Ali sayesinde yapacağız” dedi. “Desteğinizi bekliyoruz” diyen Başkan Seçer’e Tarsus halkından tam destek geldi. Başkan Seçer’i karşısında görerek mutlu olan genci, yaşlısı, kadını, erkeği olmak üzere herkesten Seçer’e destek geldi “Sizleri çok seviyoruz” diyen vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Seçer, çalışma arkadaşlarına gerekli notları aldırdı. Başkan Seçer'i karşısında göre bir vatandaş da “Anamur’dan Çamlıyayla’ya hizmet ediyor sırayla, Mersinlimin yüzü güldü Vahap Seçer Başkanımızla” diye şiir okudu. Vatandaşlar ayrıca Seçer’e, “Sizi birebir tanımasak da o kadar çok seviyoruz ki. Sizi yakından görmek çok güzel bir duygu” diye sevgilerini dile getirdiler. Başkan Seçer ise Tarsus’ta Ali Boltaç ile birlikte güzel hizmetler yapacaklarını vurguladı. Pazar ziyaretinde ekipler tarafından vatandaşlara ve pazar esnafına çanta, çocuklara da oyuncak ve beslenme kutusu dağıtımı yapıldı. Seçer pazar ziyaretinin ardından ise Kasım Ekenler Bulvarı’nda yer alan kafeleri ziyaret ederek, vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet etti.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus İlçesi Ergenekon Mahallesi’nde yer alan pazar yerini ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Pazar esnafına ‘Hayırlı İşler’ dileyen Seçer, yoğun ilgi ile karşılandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus İlçesi Ergenekon Mahallesi’nde yer alan pazar yerini ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Pazar esnafına ‘Hayırlı İşler’ dileyen Seçer, yoğun ilgi ile karşılandı.

Başkan Seçer’e pazar ziyaretinde, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Tarsus Pazarcılar Derneği Başkanı Mehmet Oktay, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları ile Ergenekon Mahalle Muhtarı Sezgin Koç eşlik etti.

Başkan Seçer Tarsus’ta vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılandı. Vatandaşlar, “Allah yolunu açık etsin, hayırlı, uğurlu olsun” dediler. Seçer’e yerel seçimlerde başarılar dileyen vatandaşlar, Başkan Seçer’i destekleyeceklerini ifade ettiler.

Gençlerle de sohbet eden Seçer, eğitim alanında verdikleri hizmetler hakkında onlara bilgi verdi. “Seni gördük mutlu olduk. Allah seni başımızdan eksik etmesin” diyen vatandaşla sohbet eden Seçer, Büyükşehir’de kendisine, Tarsus’ta da Boltaç’a destek isterken, vatandaşlar da destek olacaklarını kaydetti. 

Pazar ziyaretinde vatandaşlar Seçer’e Büyükşehir’ den aldıkları hizmetler için teşekkür ettiler. Vatandaşlar özellikle Büyükşehir’in aldıkları Ramazan kolisi desteği için de çok teşekkür ederken,  Mersin çok güzel olmuş, Tarsus’a da Mersin gibi istiyoruz” diyen bir vatandaşa Seçer, “Ali sayesinde yapacağız” dedi.

“Desteğinizi bekliyoruz” diyen Başkan Seçer’e Tarsus halkından tam destek geldi. Başkan Seçer’i karşısında görerek mutlu olan genci, yaşlısı, kadını, erkeği olmak üzere herkesten Seçer’e destek geldi “Sizleri çok seviyoruz” diyen vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Seçer, çalışma arkadaşlarına gerekli notları aldırdı.

Başkan Seçer'i karşısında göre bir vatandaş da “Anamur’dan Çamlıyayla’ya hizmet ediyor sırayla, Mersinlimin yüzü güldü Vahap Seçer Başkanımızla” diye şiir okudu. Vatandaşlar ayrıca Seçer’e, “Sizi birebir tanımasak da o kadar çok seviyoruz ki. Sizi yakından görmek çok güzel bir duygu” diye sevgilerini dile getirdiler. Başkan Seçer ise Tarsus’ta Ali Boltaç ile birlikte güzel hizmetler yapacaklarını vurguladı.

Pazar ziyaretinde ekipler tarafından vatandaşlara ve pazar esnafına çanta, çocuklara da oyuncak ve beslenme kutusu dağıtımı yapıldı.

Seçer pazar ziyaretinin ardından ise Kasım Ekenler Bulvarı’nda yer alan kafeleri ziyaret ederek, vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.