halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ BOZAN AKP’YE YÜKLENDİ: “SİZ, İŞ CİNAYETLERİNE TEKMELERLE CEVAP VEREN BİR İKTİDARSINIZ”

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.02.2024 - 16:53, Güncelleme: 29.02.2024 - 16:53 6396+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BOZAN AKP’YE YÜKLENDİ: “SİZ, İŞ CİNAYETLERİNE TEKMELERLE CEVAP VEREN BİR İKTİDARSINIZ”

İş cinayetlerinin araştırılması ve iş sahalarında denetimlerin artırılması için Meclis’e sunulan araştırma önergesinin görüşüldüğü oturumda konuşan DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, “AKP’nin sadece el kaldırıp indiren milletvekilleri yüzünden iş cinayetleri araştırılmıyor

Eğer bu Meclis bir irade ortaya koysaydı bu iş cinayetleri engellenebilirdi. Biz bunları size anlatıyoruz ama siz, iş cinayetlerine tekmelerle cevap veren bir iktidarsınız” dedi. Saadet Partisi Grubu’nun iş cinayetlerinin araştırılması ve iş sahalarında denetimlerin artırılmasına ilişkin Meclis’e sunduğu önergenin görüşüldüğü oturumda Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Mersin Milletvekili A. Ali Bozan, yaptığı konuşmada iş cinayetlerini AKP’nin ciddiyetsiz tutumuna bağladı ve “Eğer bu Meclis bir irade ortaya koysaydı bu iş cinayetleri engellenebilirdi. Tüm bu iş cinayetlerinin sebebi AKP iktidarının ciddiyetsiz yaklaşımıdır” ifadelerini kullandı. “MECLİS BİR İRADE ORTAYA KOYABİLSEYDİ İŞ CİNAYETLERİ ENGELLENEBİLİRDİ” Dem Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Ülke, sizin sayenizde büyük bir işçi mezarlığına dönmüş durumda. Her yıl yüzlerce iş kazası meydana geliyor. Muhalefet her hafta iş cinayetlerini gündeme getiriyor ama AKP’nin sadece el kaldırıp indiren milletvekilleri yüzünden iş cinayetleri araştırılmıyor. Eğer bu Meclis bir irade ortaya koysaydı bu iş cinayetleri engellenebilirdi. Tüm bu iş cinayetlerinin sebebi AKP iktidarının ciddiyetsiz yaklaşımıdır. O kadar ciddiyetsiz bir yaklaşımınız var ki Meclis’in vekillerine o maden sahalarından zeytinyağlarını dağıttınız. Hem de utanmadan, yüzünüz kızarmadan bunu yaptınız. Biz bunları size anlatıyoruz ama siz, iş cinayetlerine tekmelerle cevap veren bir iktidarsınız. Dün burada hayalet vekil sahtekarlığı yapan iktidar grubu ne kadar anlar bilmiyorum ama gelin; bir defa muhalefetin sesini dinleyin ve iş cinayetlerini araştırmak için verilmiş bu önergeye ‘evet’ deyin”.  
İş cinayetlerinin araştırılması ve iş sahalarında denetimlerin artırılması için Meclis’e sunulan araştırma önergesinin görüşüldüğü oturumda konuşan DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, “AKP’nin sadece el kaldırıp indiren milletvekilleri yüzünden iş cinayetleri araştırılmıyor

Eğer bu Meclis bir irade ortaya koysaydı bu iş cinayetleri engellenebilirdi. Biz bunları size anlatıyoruz ama siz, iş cinayetlerine tekmelerle cevap veren bir iktidarsınız” dedi.

Saadet Partisi Grubu’nun iş cinayetlerinin araştırılması ve iş sahalarında denetimlerin artırılmasına ilişkin Meclis’e sunduğu önergenin görüşüldüğü oturumda Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Mersin Milletvekili A. Ali Bozan, yaptığı konuşmada iş cinayetlerini AKP’nin ciddiyetsiz tutumuna bağladı ve “Eğer bu Meclis bir irade ortaya koysaydı bu iş cinayetleri engellenebilirdi. Tüm bu iş cinayetlerinin sebebi AKP iktidarının ciddiyetsiz yaklaşımıdır” ifadelerini kullandı.

“MECLİS BİR İRADE ORTAYA KOYABİLSEYDİ İŞ CİNAYETLERİ ENGELLENEBİLİRDİ”

Dem Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Ülke, sizin sayenizde büyük bir işçi mezarlığına dönmüş durumda. Her yıl yüzlerce iş kazası meydana geliyor. Muhalefet her hafta iş cinayetlerini gündeme getiriyor ama AKP’nin sadece el kaldırıp indiren milletvekilleri yüzünden iş cinayetleri araştırılmıyor. Eğer bu Meclis bir irade ortaya koysaydı bu iş cinayetleri engellenebilirdi. Tüm bu iş cinayetlerinin sebebi AKP iktidarının ciddiyetsiz yaklaşımıdır. O kadar ciddiyetsiz bir yaklaşımınız var ki Meclis’in vekillerine o maden sahalarından zeytinyağlarını dağıttınız. Hem de utanmadan, yüzünüz kızarmadan bunu yaptınız. Biz bunları size anlatıyoruz ama siz, iş cinayetlerine tekmelerle cevap veren bir iktidarsınız. Dün burada hayalet vekil sahtekarlığı yapan iktidar grubu ne kadar anlar bilmiyorum ama gelin; bir defa muhalefetin sesini dinleyin ve iş cinayetlerini araştırmak için verilmiş bu önergeye ‘evet’ deyin”.

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.