halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ CEMEVİ COŞKUYLA AÇILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 14:57, Güncelleme: 11.03.2024 - 14:57 997+ kez okundu.
 

MEZİTLİ CEMEVİ COŞKUYLA AÇILDI

Mezitli Belediyesi'nin katkılarıyla inşası başlanan Cemevi, büyük bir coşkuyla açıldı. 75. Yıl Mahallesi, Kandak Deresi yanında bulunan Cemevi’nin açılışında Grup Abdal sahne alırken vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, açılışta yaptığı konuşmada, “Mezitli Cemevimizin açılışını gerçekleştirmenin büyük gururunu yaşıyoruz. 2017 yılından bu yana yapımına destek olduk. Yaklaşık yüzde 90’nı belediyemiz tarafından finanse edildi. Bu destekler sırasında katkılarını gördüğüm tüm partilere mensup belediye meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’ye örnek bir karar verdiler. Mezitlimizde 69 farklı ülkeden insan yaşıyor. Şunu çok rahat görebiliyoruz. Savaşan 2 ülkenin vatandaşları aynı apartmanda çok mutlu ve huzur içerisinde bir arada yaşamakta. Bir belediye başkanı için huzurun barışın sürdürülebilir, kalıcı olması en çok istediği şeylerden birisidir. Biz buna çalışıyoruz, buna çalıştık ve bu şekilde devam edeceğiz. Hepimizin bir arada kardeşçe yaşamaları için katkı sunduk. Zaten Mezitli halkı ülkemizin en fazla çevreye duyarlı, en dirençli, aydın, Atatürkçü ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan insanlardan oluşmaktadır. Mezitli Cemevi yapımına öncülük eden Alevi Kültür Derneği Mezitli Şubesi Başkanı sayın Ferdi Koç ve arkadaşlarına elbette ki yine buraya destek veren hayırseverlere buradan teşekkür ediyorum. Kuşkusuz Türkiye şu an 31 Mart’ta kilitlenmiş durumda. Demokrasi için önemli bir tarih. Tabi ki ülkemizin geleceği için daha aydınlık olması için çok önemli bir tarih. Mezitlilerin her zaman yaptığı gibi daha mutlu daha aydınlık yaşayabilmeleri adına en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mezitli Cemevimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediyesi'nin katkılarıyla inşası başlanan Cemevi, büyük bir coşkuyla açıldı. 75. Yıl Mahallesi, Kandak Deresi yanında bulunan Cemevi’nin açılışında Grup Abdal sahne alırken vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, açılışta yaptığı konuşmada, “ Mezitli Cemevimizin açılışını gerçekleştirmenin büyük gururunu yaşıyoruz. 2017 yılından bu yana yapımına destek olduk. Yaklaşık yüzde 90’nı belediyemiz tarafından finanse edildi. Bu destekler sırasında katkılarını gördüğüm tüm partilere mensup belediye meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’ye örnek bir karar verdiler. Mezitlimizde 69 farklı ülkeden insan yaşıyor. Şunu çok rahat görebiliyoruz. Savaşan 2 ülkenin vatandaşları aynı apartmanda çok mutlu ve huzur içerisinde bir arada yaşamakta. Bir belediye başkanı için huzurun barışın sürdürülebilir, kalıcı olması en çok istediği şeylerden birisidir. Biz buna çalışıyoruz, buna çalıştık ve bu şekilde devam edeceğiz. Hepimizin bir arada kardeşçe yaşamaları için katkı sunduk. Zaten Mezitli halkı ülkemizin en fazla çevreye duyarlı, en dirençli, aydın, Atatürkçü ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan insanlardan oluşmaktadır. Mezitli Cemevi yapımına öncülük eden Alevi Kültür Derneği Mezitli Şubesi Başkanı sayın Ferdi Koç ve arkadaşlarına elbette ki yine buraya destek veren hayırseverlere buradan teşekkür ediyorum. Kuşkusuz Türkiye şu an 31 Mart’ta kilitlenmiş durumda. Demokrasi için önemli bir tarih. Tabi ki ülkemizin geleceği için daha aydınlık olması için çok önemli bir tarih. Mezitlilerin her zaman yaptığı gibi daha mutlu daha aydınlık yaşayabilmeleri adına en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mezitli Cemevimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.