halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GAZETECİ HACER FOGGO TOROSLAR’DAKİ DERİN YOKSULLUĞA DİKKAT ÇEKTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.03.2024 - 21:10, Güncelleme: 16.03.2024 - 21:10 1353+ kez okundu.
 

GAZETECİ HACER FOGGO TOROSLAR’DAKİ DERİN YOKSULLUĞA DİKKAT ÇEKTİ

2003 yılından bu yana kent yoksulluğu üzerine çalışmalar yapan Gazeteci Hacer Foggo, çocuğuna beslenme dahi koyamayan, iftar masalarından ekmek toplayan kadınlar üzerinden Toroslar’daki derin yoksulluğa dikkat çekti.

Gazeteci Hacer Foggo, bir süredir Mersin’de seçim çalışmalarını izliyor. 2003 yılından bu yana kent yoksulluğu üzerine çalışmalar yapan Gazeteci Foggo, Toroslar ilçesindeki seçim gözlemlerini anlattı. Gazeteci Foggo, Toroslar’da yaşanan derin yoksulluğu ve nedenlerine ilişkin şunları paylaştı: “Geçenlerde Toroslar’da iftar sofrasındaydım, iftar sofrasından kalkan bir anne masadaki ekmekleri yanında getirdiği bir poşete doldurdu. Belki de sahurda çocuklarının önüne koyacağı ekmeklerdi bunlar. Toroslar’da kadınların üretim yapacakları, çocuklarını bırakacakları bir kreş yok. ÇOCUĞUNA BESLENME KOYMAYA GÜCÜ YETMİYOR Toroslar’da konuştuğum bir anne çocuğunu kreşe bırakmak için başka bir ilçeye gittiğinden söz etti. Başka bir yaşlı kadın Toroslar’da bir bardak çay içecek, sohbet edecek yeşil alanlarının olmadığından söz etti. Başka bir kadın çocuğuna bazı sabahlar beslenme koyamadığından, gücünün yetmediğinde çocuğun tüm günü aç geçirdiğinden söz etti. Toroslar’ da kadınların yaşam alanları yok. Burada benim gözlemlediğim her ihtiyaçta insanlar başka ilçelere gitmek zorunda kalıyorlar.”
2003 yılından bu yana kent yoksulluğu üzerine çalışmalar yapan Gazeteci Hacer Foggo, çocuğuna beslenme dahi koyamayan, iftar masalarından ekmek toplayan kadınlar üzerinden Toroslar’daki derin yoksulluğa dikkat çekti.

Gazeteci Hacer Foggo, bir süredir Mersin’de seçim çalışmalarını izliyor. 2003 yılından bu yana kent yoksulluğu üzerine çalışmalar yapan Gazeteci Foggo, Toroslar ilçesindeki seçim gözlemlerini anlattı.

Gazeteci Foggo, Toroslar’da yaşanan derin yoksulluğu ve nedenlerine ilişkin şunları paylaştı: “Geçenlerde Toroslar’da iftar sofrasındaydım, iftar sofrasından kalkan bir anne masadaki ekmekleri yanında getirdiği bir poşete doldurdu. Belki de sahurda çocuklarının önüne koyacağı ekmeklerdi bunlar. Toroslar’da kadınların üretim yapacakları, çocuklarını bırakacakları bir kreş yok.

ÇOCUĞUNA BESLENME KOYMAYA GÜCÜ YETMİYOR

Toroslar’da konuştuğum bir anne çocuğunu kreşe bırakmak için başka bir ilçeye gittiğinden söz etti. Başka bir yaşlı kadın Toroslar’da bir bardak çay içecek, sohbet edecek yeşil alanlarının olmadığından söz etti. Başka bir kadın çocuğuna bazı sabahlar beslenme koyamadığından, gücünün yetmediğinde çocuğun tüm günü aç geçirdiğinden söz etti. Toroslar’ da kadınların yaşam alanları yok. Burada benim gözlemlediğim her ihtiyaçta insanlar başka ilçelere gitmek zorunda kalıyorlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.