halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR ZABITASINDAN YOL VE KALDIRIM İŞGALİ DENETİMİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.08.2023 - 15:21, Güncelleme: 17.08.2023 - 15:24 1913+ kez okundu.
 

TOROSLAR ZABITASINDAN YOL VE KALDIRIM İŞGALİ DENETİMİ

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldırım işgalinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek vatandaşların kullanım alanını daraltan ve görüntü kirliliğine yol açan işletme sahiplerine uyarılarda bulundu. Denetimlerde, engelli rampası önüne park eden otomobil ve motosiklet sahipleri de uyarıldı. Ekipler; vatandaşların geçişini engelleyen reklam tabelası, tezgâh, masa ve sandalye gibi malzemelerin yol ve kaldırımlarda bulunmasına izin verilmeyeceğine dikkat çekti.   BAŞKAN YILMAZ; “KONUYA DUYARLILIK GÖSTEREN ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”   Kaldırımların, yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Yol ve kaldırımlara gelişigüzel konulan malzemeler bir yandan kötü bir görüntünün oluşmasına bir yandan da yayaların kaldırımı kullanırken zorlanmalarına neden oluyor. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda ekiplerimiz denetimlerini sürdürecek. Konuya duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederiz” dedi.    
Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldırım işgalinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek vatandaşların kullanım alanını daraltan ve görüntü kirliliğine yol açan işletme sahiplerine uyarılarda bulundu. Denetimlerde, engelli rampası önüne park eden otomobil ve motosiklet sahipleri de uyarıldı.

Ekipler; vatandaşların geçişini engelleyen reklam tabelası, tezgâh, masa ve sandalye gibi malzemelerin yol ve kaldırımlarda bulunmasına izin verilmeyeceğine dikkat çekti.

 

BAŞKAN YILMAZ; “KONUYA DUYARLILIK GÖSTEREN ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

Kaldırımların, yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Yol ve kaldırımlara gelişigüzel konulan malzemeler bir yandan kötü bir görüntünün oluşmasına bir yandan da yayaların kaldırımı kullanırken zorlanmalarına neden oluyor. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda ekiplerimiz denetimlerini sürdürecek. Konuya duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.