halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“GÜLSİN ONAY&ERKİN ONAY MERSİN DOB SAHNESİ’NDE”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.01.2024 - 12:35, Güncelleme: 19.01.2024 - 12:35 1137+ kez okundu.
 

“GÜLSİN ONAY&ERKİN ONAY MERSİN DOB SAHNESİ’NDE”

Mersin Devlet Opera ve Balesi, 23 Ocak 2024 Salı günü saat 20:00’ de Opera Sahnesi’nde “Gülsin Onay & Erkin Onay Duo” konserini sahneleyecek.

“Harika Çocuk” ünvanı ile başladığı müzik yaşamını dünyanın önemli orkestraları ve şefleri ile çalışmalar yaparak sürdüren, besteci Ahmet Adnan Saygun’un dünya çapında en güçlü yorumcusu olarak tanıtılan Devlet Sanatçısı ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası solisti Gülsin Onay yeniden ve bu kez oğlu Erkin Onay ile Mersin’de. Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’a Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın başkemancısı oğlu Erkin Onay kemanı ile eşlik edecek. Anne oğulun, piyano ve keman repertuvarının en seçkin örneklerini sunacakları konser Opera sahnesinde 23 Ocak 2024 Salı günü sanatseverler ile buluşacak. Biletler Opera Gişesinden, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.
Mersin Devlet Opera ve Balesi, 23 Ocak 2024 Salı günü saat 20:00’ de Opera Sahnesi’nde “Gülsin Onay & Erkin Onay Duo” konserini sahneleyecek.

“Harika Çocuk” ünvanı ile başladığı müzik yaşamını dünyanın önemli orkestraları ve şefleri ile çalışmalar yaparak sürdüren, besteci Ahmet Adnan Saygun’un dünya çapında en güçlü yorumcusu olarak tanıtılan Devlet Sanatçısı ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası solisti Gülsin Onay yeniden ve bu kez oğlu Erkin Onay ile Mersin’de.

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’a Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın başkemancısı oğlu Erkin Onay kemanı ile eşlik edecek.

Anne oğulun, piyano ve keman repertuvarının en seçkin örneklerini sunacakları konser Opera sahnesinde 23 Ocak 2024 Salı günü sanatseverler ile buluşacak. Biletler Opera Gişesinden, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.