halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.09.2023 - 14:22, Güncelleme: 04.09.2023 - 14:22 1939+ kez okundu.
 

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Mersin Yenişehir Belediyesinin bu yıl kırsal mahallelerde düzenlediği açık hava sinema günleri başladı. Değirmençay ve Çavak mahallelerinde kurulan beyaz perde ile vatandaşlar hep birlikte film izleme fırsatı yakaladı.

Yenişehir Belediyesi her gün bir kırsal mahallede film gösterimi yapacak. Kültür ve sanat etkinlikleriyle Yenişehir’de büyük bir hareketlilik sağlayan Yenişehir Belediyesi, kırsal mahalleleri de unutmuyor. Daha önce kırsal mahallelerde tiyatro oyunları sahneleyen Yenişehir Belediyesi bu yıl da açık hava sineması kurdu. İlk film gösterimi Çavak Mahallesi'nde Türk sinemasının sevilen komedi filmi Hababam Sınıfı ile yapıldı, ardından Neşeli Çiftlik filmi Değirmençay Mahallesi’nde gösterildi. Hep birlikte film izleme fırsatı bulan vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz da ikram edildi. Film gösterimlerinden önce Yenişehir Belediyesi, stantlar kurarak mahalledeki vatandaşların talep ve önerilerini aldı, kadın ve çocuklara yönelik hayata geçirilen projeler ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Açık hava sineması bugün saat 20.00’de Emirler Mahallesi’nde kurulacak.
Mersin Yenişehir Belediyesinin bu yıl kırsal mahallelerde düzenlediği açık hava sinema günleri başladı. Değirmençay ve Çavak mahallelerinde kurulan beyaz perde ile vatandaşlar hep birlikte film izleme fırsatı yakaladı.

Yenişehir Belediyesi her gün bir kırsal mahallede film gösterimi yapacak.

Kültür ve sanat etkinlikleriyle Yenişehir’de büyük bir hareketlilik sağlayan Yenişehir Belediyesi, kırsal mahalleleri de unutmuyor. Daha önce kırsal mahallelerde tiyatro oyunları sahneleyen Yenişehir Belediyesi bu yıl da açık hava sineması kurdu. İlk film gösterimi Çavak Mahallesi'nde Türk sinemasının sevilen komedi filmi Hababam Sınıfı ile yapıldı, ardından Neşeli Çiftlik filmi Değirmençay Mahallesi’nde gösterildi.

Hep birlikte film izleme fırsatı bulan vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz da ikram edildi. Film gösterimlerinden önce Yenişehir Belediyesi, stantlar kurarak mahalledeki vatandaşların talep ve önerilerini aldı, kadın ve çocuklara yönelik hayata geçirilen projeler ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Açık hava sineması bugün saat 20.00’de Emirler Mahallesi’nde kurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.