halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN’DE TEMAYÜLE FUAT DEĞER DAMGASI

Siyaset 03.04.2023 - 20:23, Güncelleme: 03.04.2023 - 20:23 1759+ kez okundu.
 

MERSİN’DE TEMAYÜLE FUAT DEĞER DAMGASI

İYİ Parti’de 14 Mayıs seçimleri öncesi gerçekleştirilen temayül yoklamasında Mersin’de aday adaylarından Fuat Değer merkezde sandıktan en çok isim oyu alarak temayüle damga vurdu.

4 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi İYİ Parti’de Mersin’de temayül yoklaması yapıldı. Mersin’de milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasından kentin sevilen yüzü Fuat Değer lider çıktı. Temayül yoklamasında merkezde en çok oyu alan Değer kendisine oy verenlere teşekkür etti. Milletin partisi İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Değer, “Bu süreçte ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilimizde de partimiz tarafından temayül yoklaması yapıldı. Mersin merkezde en çok oy alarak sandıktan birinci olarak çıkmak bizleri mutlu etti. İnşallah bu güvene layık olup Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde millet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İYİ Parti’de 14 Mayıs seçimleri öncesi gerçekleştirilen temayül yoklamasında Mersin’de aday adaylarından Fuat Değer merkezde sandıktan en çok isim oyu alarak temayüle damga vurdu.

4 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi İYİ Parti’de Mersin’de temayül yoklaması yapıldı. Mersin’de milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasından kentin sevilen yüzü Fuat Değer lider çıktı.
Temayül yoklamasında merkezde en çok oyu alan Değer kendisine oy verenlere teşekkür etti. Milletin partisi İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Değer, “Bu süreçte ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilimizde de partimiz tarafından temayül yoklaması yapıldı. Mersin merkezde en çok oy alarak sandıktan birinci olarak çıkmak bizleri mutlu etti. İnşallah bu güvene layık olup Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde millet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.