halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİ “ÜRETİYOR, YENİLİYOR, DÖNÜŞTÜRÜYOR, KAZANIYOR”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.08.2023 - 13:26, Güncelleme: 10.08.2023 - 13:26 1549+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ “ÜRETİYOR, YENİLİYOR, DÖNÜŞTÜRÜYOR, KAZANIYOR”

Akdeniz Belediyesi; kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki park ve yeşil alanlar için gerekli olan spor aletleri ve çocuk oyun grupları, banklar, kamelyalar ve çöp kutularının hem üretimi hem de tamiratını yapıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığında aralıksız bir şekilde üretim, yenileme ve geri dönüşüm hizmetini sürdüren ekipler; bu sayede yüzlerce bank, kamelya, piknik masası, çöp kovası, oyun grupları, spor aletleri, pergola ve sundurma imal etti. Üretimi yapılan tüm malzemeler de ilçe genelinde ihtiyaç duyan parklar, yeşil alanlar ile halkın ortak kullandığı alanlara yerleştirilip vatandaşların hizmetine sunuluyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; belediyenin personel gücü ve öz kaynakları ile yaptığı üretim, yenileme ve geri dönüşüm çalışmaları sayesinde kurum olarak ciddi bir gider kaleminden kurtulduklarının ve maliyetlerin önemli oranda düştüğünün altını çizdi. “Üreten, yenileyen ve geri dönüştüren bir model uyguluyoruz” Başkan Gültak; “Birimde görevli personel arkadaşlarımızın yoğun emekleri sonucu bir yandan parklarımızda bulunan ve zaman içinde zarar gören spor aletleri, çocuk oyun grupları, bank ve kamelyalar yenilenirken, ömrünü tamamlayan malzemeler ise yerinden sökülerek geri dönüşümle yeniden hayat buluyor ve tekrar hizmete sunuluyor. Bu sayede de belediyemiz, ciddi bir maliyet kaleminden kurtuluyor. Dolayısıyla yenileme ve geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu amaçla çalışan personelimize de teşekkür ediyorum. Onların sayesinde belediyemiz, olası birçok gider kaleminden kurtuluyor. Zira bütçemiz noktasında ne kadar güçlü olup rahat nefes alırsak, Akdeniz’e, mahallelerimize ve vatandaşlarımıza yeni hizmet ve yatırımlar sağlamak noktasında daha hızlı, yerinde ve zamanında hareket edebiliriz” şeklinde konuştu.
Akdeniz Belediyesi; kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki park ve yeşil alanlar için gerekli olan spor aletleri ve çocuk oyun grupları, banklar, kamelyalar ve çöp kutularının hem üretimi hem de tamiratını yapıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığında aralıksız bir şekilde üretim, yenileme ve geri dönüşüm hizmetini sürdüren ekipler; bu sayede yüzlerce bank, kamelya, piknik masası, çöp kovası, oyun grupları, spor aletleri, pergola ve sundurma imal etti. Üretimi yapılan tüm malzemeler de ilçe genelinde ihtiyaç duyan parklar, yeşil alanlar ile halkın ortak kullandığı alanlara yerleştirilip vatandaşların hizmetine sunuluyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; belediyenin personel gücü ve öz kaynakları ile yaptığı üretim, yenileme ve geri dönüşüm çalışmaları sayesinde kurum olarak ciddi bir gider kaleminden kurtulduklarının ve maliyetlerin önemli oranda düştüğünün altını çizdi.

“Üreten, yenileyen ve geri dönüştüren bir model uyguluyoruz”

Başkan Gültak; “Birimde görevli personel arkadaşlarımızın yoğun emekleri sonucu bir yandan parklarımızda bulunan ve zaman içinde zarar gören spor aletleri, çocuk oyun grupları, bank ve kamelyalar yenilenirken, ömrünü tamamlayan malzemeler ise yerinden sökülerek geri dönüşümle yeniden hayat buluyor ve tekrar hizmete sunuluyor. Bu sayede de belediyemiz, ciddi bir maliyet kaleminden kurtuluyor. Dolayısıyla yenileme ve geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu amaçla çalışan personelimize de teşekkür ediyorum. Onların sayesinde belediyemiz, olası birçok gider kaleminden kurtuluyor. Zira bütçemiz noktasında ne kadar güçlü olup rahat nefes alırsak, Akdeniz’e, mahallelerimize ve vatandaşlarımıza yeni hizmet ve yatırımlar sağlamak noktasında daha hızlı, yerinde ve zamanında hareket edebiliriz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.