halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “MERSİN’İN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN HANGİ KAPILARI ÇALDINIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.03.2024 - 10:46, Güncelleme: 17.03.2024 - 10:46 980+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “MERSİN’İN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN HANGİ KAPILARI ÇALDINIZ”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: “Mersin’e yatırım çekmek istiyorsanız, siz önce o kapıları çalmanız lazım. Mersin’de önemli Devlet kurumları var; Siz bu kurumlara kaç defa gittiniz?

Tüm Bakanlıkların müdürlükleri burada, bunları kaç defa ziyaret ettiniz? Kurumlar arası diyalog bizim için çok önemli. Tüm kurumları tek tek ziyaret ederek Mersin’e neler yapılacağını hep birlikte istişare edeceğiz. Tek yürek Mersin sloganımızı bu şekilde hayata geçireceğiz. Önce biz gideceğiz ki Mersin’in sorunlarını çözebilelim. Mersin yeterince zaman kaybetti.” Dedi. Soydan, Katıldığı Programlarda Sorunları ve Çözümleri Anlatıyor Ramazan dolayısı ile kentteki STK, Dernek ile Cumhur İttifakı İlçe Belediyelerinin iftar programlarına katılan Serdar Soydan, buluşmalardaki kalabalıktan ve sevgiden memnun olduğunu, Mersin halkı ile bir araya gelmenin kendileri açısından da çok önemli olduğunu kaydetti. Soydan, İftar programlarında bir yandan Mersin’e kazandıracakları projeleri anlatırken, bir yandan da sorunları ve çözüm önerilerini ortaya koyuyor.  “Mersin’in Kaybedecek Bir 5 Yılı Daha Yok” Mersin’in kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını vurgulayan Soydan, “Mersin’in sorunlarını çözmek istiyorsak, önce bunlar için bir şeyler yapmanız lazım. Kurumlar arası diyalog bunlardan birisidir. Sürekli istişare ederek tüm kurumlarımızı Mersin için harekete geçirmeliyiz. Tarım, turizm, lojistik, yatırım, yol, ulaşım, sosyal yardım diyoruz ama bunlar için neler yapıyoruz. Yeni yatırım alanları, yeni iş insanları, yeni istihdam kapıları ile kurumlarımızı da bu işin içine sokmalıyız. Bizim önceliğimiz Mersin ve giderek artan sorunlarıdır. Biz bu sorunları çözmek için her kapıyı çalacağız.”Diye konuştu.                
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: “Mersin’e yatırım çekmek istiyorsanız, siz önce o kapıları çalmanız lazım. Mersin’de önemli Devlet kurumları var; Siz bu kurumlara kaç defa gittiniz?

Tüm Bakanlıkların müdürlükleri burada, bunları kaç defa ziyaret ettiniz? Kurumlar arası diyalog bizim için çok önemli. Tüm kurumları tek tek ziyaret ederek Mersin’e neler yapılacağını hep birlikte istişare edeceğiz. Tek yürek Mersin sloganımızı bu şekilde hayata geçireceğiz. Önce biz gideceğiz ki Mersin’in sorunlarını çözebilelim. Mersin yeterince zaman kaybetti.” Dedi.

Soydan, Katıldığı Programlarda Sorunları ve Çözümleri Anlatıyor

Ramazan dolayısı ile kentteki STK, Dernek ile Cumhur İttifakı İlçe Belediyelerinin iftar programlarına katılan Serdar Soydan, buluşmalardaki kalabalıktan ve sevgiden memnun olduğunu, Mersin halkı ile bir araya gelmenin kendileri açısından da çok önemli olduğunu kaydetti. Soydan, İftar programlarında bir yandan Mersin’e kazandıracakları projeleri anlatırken, bir yandan da sorunları ve çözüm önerilerini ortaya koyuyor. 

“Mersin’in Kaybedecek Bir 5 Yılı Daha Yok”

Mersin’in kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını vurgulayan Soydan, “Mersin’in sorunlarını çözmek istiyorsak, önce bunlar için bir şeyler yapmanız lazım. Kurumlar arası diyalog bunlardan birisidir. Sürekli istişare ederek tüm kurumlarımızı Mersin için harekete geçirmeliyiz. Tarım, turizm, lojistik, yatırım, yol, ulaşım, sosyal yardım diyoruz ama bunlar için neler yapıyoruz. Yeni yatırım alanları, yeni iş insanları, yeni istihdam kapıları ile kurumlarımızı da bu işin içine sokmalıyız. Bizim önceliğimiz Mersin ve giderek artan sorunlarıdır. Biz bu sorunları çözmek için her kapıyı çalacağız.”Diye konuştu.  

 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.