halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEÜ’DE ÇELENK SUNMA TÖRENİ!

Eğitim (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.10.2024 - 17:27, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:27 545 kez okundu.
 

MEÜ’DE ÇELENK SUNMA TÖRENİ!

Mersin Üniversitesi 2024-2025 akademik yılı açılışı çelenk sunma töreni, 16 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Genel Sekreter, Rektör Danışmanlar, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı.  Törende ilk olarak Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Daha sonrasında ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, MEÜ’nün kurulduğu günden bugüne kadar öğrenci odaklı yapısıyla hareket ettiğini belirterek hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projelerden bahsetti . Prof. Dr. Yaşar, “Üniversitemiz öğrenci memnuniyeti ve akademik başarı anlamında önemli ölçüde yükseliş içerisinde. Ama hedeflerimize ulaşmak için daha yolumuzun olduğunun bilincindeyiz. Artık kendi yemeğini kendisi üreten bir üniversiteyiz. Sizlere kaliteli ve ucuz yemek sunabilmek bizim için çok önemli. Yeni bina ve teçhizatlar ile sağlık alanında önemli atılımlar içerisindeyiz. Sağlıkta hızlı ve kaliteli hizmet parolası ile ilerliyoruz.” dedi. Bilim, teknoloji, sanat ve spor alanında üretilen projeler ve çalışmalarla evrensel bilgi birikimine katkı sunmayı amaçladıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, “60+ Tazelenme Üniversitesi Mersin Üniversitesi Kampüsü’nün açılışını yaptık. Yaş almış bireylerin toplumsal hayata aktif katılımını destekleyen sağlıklı ve aktif yaş alma akademisini oluşturduk. Bizler yaşam boyu öğrenmenin öneminin bilincinde olan bir üniversiteyiz. Ülkemizin en modern Denizcilik Fakültesi Binasının açılışını bu akademik yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Mersin Üniversitesi eminim bu alanda kısa sürede bir marka olacak. Geleceğimize ve sürdürülebilirliğin yüzyılına katkı bağlamında kendi enerjisini üreten bir üniversite olmak yolunda hızla ilerliyoruz. Çok yakında bu projemizin açılışını hep birlikte gururla yapacağız.” şeklinde konuştu. Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar sözlerini yeni akademik yılın başarılı ve verimli geçmesini dileyerek tamamladı.  
Mersin Üniversitesi 2024-2025 akademik yılı açılışı çelenk sunma töreni, 16 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Genel Sekreter, Rektör Danışmanlar, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı. 

Törende ilk olarak Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Daha sonrasında ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, MEÜ’nün kurulduğu günden bugüne kadar öğrenci odaklı yapısıyla hareket ettiğini belirterek hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projelerden bahsetti . Prof. Dr. Yaşar, “Üniversitemiz öğrenci memnuniyeti ve akademik başarı anlamında önemli ölçüde yükseliş içerisinde. Ama hedeflerimize ulaşmak için daha yolumuzun olduğunun bilincindeyiz. Artık kendi yemeğini kendisi üreten bir üniversiteyiz. Sizlere kaliteli ve ucuz yemek sunabilmek bizim için çok önemli. Yeni bina ve teçhizatlar ile sağlık alanında önemli atılımlar içerisindeyiz. Sağlıkta hızlı ve kaliteli hizmet parolası ile ilerliyoruz.” dedi.

Bilim, teknoloji, sanat ve spor alanında üretilen projeler ve çalışmalarla evrensel bilgi birikimine katkı sunmayı amaçladıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, “60+ Tazelenme Üniversitesi Mersin Üniversitesi Kampüsü’nün açılışını yaptık. Yaş almış bireylerin toplumsal hayata aktif katılımını destekleyen sağlıklı ve aktif yaş alma akademisini oluşturduk. Bizler yaşam boyu öğrenmenin öneminin bilincinde olan bir üniversiteyiz. Ülkemizin en modern Denizcilik Fakültesi Binasının açılışını bu akademik yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Mersin Üniversitesi eminim bu alanda kısa sürede bir marka olacak. Geleceğimize ve sürdürülebilirliğin yüzyılına katkı bağlamında kendi enerjisini üreten bir üniversite olmak yolunda hızla ilerliyoruz. Çok yakında bu projemizin açılışını hep birlikte gururla yapacağız.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar sözlerini yeni akademik yılın başarılı ve verimli geçmesini dileyerek tamamladı.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.