halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ ADAYI SÖYLEMEZ TOROSLAR'I ZİYARET ETTİ

Siyaset 12.05.2023 - 16:33, Güncelleme: 12.05.2023 - 16:33 2705+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ADAYI SÖYLEMEZ TOROSLAR'I ZİYARET ETTİ

AK Parti Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Havva Sibel Söylemez, Toroslar’da seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toroslar’da konuşan Söylemez, işçi kıyımıyla ülke gündeminden düşmeyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesini örnek göstererek, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Söylemez, “Helalleşmeye geliyormuş. Sen önce teröristler ile iş birliği yaparak aldığın Mersin Büyükşehir Belediyesinde, haksız yere kapının önüne koyduğun, yerine PKK’nın siyasi uzantısı HDP’lileri doldurduğun 4 bin işçiyle helalleş. Bunların zihniyeti belli. 21 yılda ilmek ilmek işleyerek inşaa ettiğimiz güçlü Türkiye’yi bölmeye, parçalamaya geliyorlar. Biz bu vatan uğruna ne kanlar döktük. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız.” dedi.     AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Av. Havva Sibel Söylemez, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Milletvekili Adayı Söylemez, Toroslar ilçesinde bir dizi esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Toroslar’dan vatandaşlara seslenen Söylemez, işçi kıyımıyla ülke gündeminden düşmeyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesini örnek göstererek, Millet İttifakı lideri Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Söylemez, şunları kaydetti: “Neymiş, helalleşecekmiş. Meydan meydan dolaşıp helalleşme adı altında bu necip milleti kandırmaya çalışıyorlar. Göreve geldiklerinde hiçbir işçiyi işinden çıkarmayacağı yönünde seçim propagandaları yapan, göreve geldiği ilk günden itibaren işçi kıyımları ile ülke gündemine oturan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 4 bini aşkın işçiyi kapının önüne koymuştur. Önce teröristler ile iş birliği yaparak aldığınız Mersin Büyükşehir Belediyesinde, haksız yere kapının önüne koyduğunuz, yerine terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’lileri doldurduğunuz, 4 bin işçiyle helalleşin. Hizmet edemediğiniz için mağdur ettiğiniz vatandaşlarla helalleşin. Bunların zihniyeti belli. 21 yılda ilmek ilmek işleyerek inşaa ettiğimiz güçlü Türkiye’yi bölmeye, parçalamaya geliyorlar. Biz bu vatan uğruna ne kanlar döktük. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bizlere düşen görev, artık parti, ideolojik çekişmeleri bir yana bırakıp, vatan için bayrak için bu memleket için PKK ve FETÖ ile işbirliği yapan milli olmayan Millet İttifakı’na sandıkları patlatarak gereken cevabı vermektir.   “BÖYLE BİR ZİHNİYETE ÜLKE TESLİM EDİLMEZ” Bunlar her şeye karşılar. Bu zihniyet ülkemizde 21 yıldır yapılan hizmetleri görmüyorlar. Görmedikleri gibi her şeye karşı olarak bu ülkenin ilerlemesini istemiyorlar. Bunlar Şehir Hastanesine karşı, yollara, köprülere karşı, İHA’lara, SİHA’lara, TOGG’lara karşı. Yerli ve milli olan tüm hamlelere karşı. Bunların bütün derdi Erdoğan’ın gitmesi. Ya Allah için böyle bir zihniyete ülke teslim edilebilir mi? Ama vatandaşımız her şeyin farkında. Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güvenci tam, bu sürecin bir seçim olmadığını, vatan meselesi olduğunun herkes farkında. Ben inanıyorum ki, bu güzel Mersin’imizde bu zillet ittifakına çok büyük bir ders vereceğiz ve bu zillet ittifakı bir daha milletimizin karşısına çıkamayacak derecede sandığa gömülecek. Bu millet ne kadar büyük bir millet olduğunu 14 Mayıs’ta da vatanına, milletine, bayrağına nasıl sahip çıktığını zillet ittifakını sandığa gömerek gösterecektir.”
AK Parti Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Havva Sibel Söylemez, Toroslar’da seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toroslar’da konuşan Söylemez, işçi kıyımıyla ülke gündeminden düşmeyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesini örnek göstererek, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’na yüklendi.
Söylemez, “Helalleşmeye geliyormuş. Sen önce teröristler ile iş birliği yaparak aldığın Mersin Büyükşehir Belediyesinde, haksız yere kapının önüne koyduğun, yerine PKK’nın siyasi uzantısı HDP’lileri doldurduğun 4 bin işçiyle helalleş. Bunların zihniyeti belli. 21 yılda ilmek ilmek işleyerek inşaa ettiğimiz güçlü Türkiye’yi bölmeye, parçalamaya geliyorlar. Biz bu vatan uğruna ne kanlar döktük. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız.” dedi.  
 

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Av. Havva Sibel Söylemez, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Milletvekili Adayı Söylemez, Toroslar ilçesinde bir dizi esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.
Toroslar’dan vatandaşlara seslenen Söylemez, işçi kıyımıyla ülke gündeminden düşmeyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesini örnek göstererek, Millet İttifakı lideri Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Söylemez, şunları kaydetti:
“Neymiş, helalleşecekmiş. Meydan meydan dolaşıp helalleşme adı altında bu necip milleti kandırmaya çalışıyorlar. Göreve geldiklerinde hiçbir işçiyi işinden çıkarmayacağı yönünde seçim propagandaları yapan, göreve geldiği ilk günden itibaren işçi kıyımları ile ülke gündemine oturan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 4 bini aşkın işçiyi kapının önüne koymuştur. Önce teröristler ile iş birliği yaparak aldığınız Mersin Büyükşehir Belediyesinde, haksız yere kapının önüne koyduğunuz, yerine terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’lileri doldurduğunuz, 4 bin işçiyle helalleşin. Hizmet edemediğiniz için mağdur ettiğiniz vatandaşlarla helalleşin. Bunların zihniyeti belli. 21 yılda ilmek ilmek işleyerek inşaa ettiğimiz güçlü Türkiye’yi bölmeye, parçalamaya geliyorlar. Biz bu vatan uğruna ne kanlar döktük. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bizlere düşen görev, artık parti, ideolojik çekişmeleri bir yana bırakıp, vatan için bayrak için bu memleket için PKK ve FETÖ ile işbirliği yapan milli olmayan Millet İttifakı’na sandıkları patlatarak gereken cevabı vermektir.

 
“BÖYLE BİR ZİHNİYETE ÜLKE TESLİM EDİLMEZ”
Bunlar her şeye karşılar. Bu zihniyet ülkemizde 21 yıldır yapılan hizmetleri görmüyorlar. Görmedikleri gibi her şeye karşı olarak bu ülkenin ilerlemesini istemiyorlar. Bunlar Şehir Hastanesine karşı, yollara, köprülere karşı, İHA’lara, SİHA’lara, TOGG’lara karşı. Yerli ve milli olan tüm hamlelere karşı. Bunların bütün derdi Erdoğan’ın gitmesi. Ya Allah için böyle bir zihniyete ülke teslim edilebilir mi?
Ama vatandaşımız her şeyin farkında. Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güvenci tam, bu sürecin bir seçim olmadığını, vatan meselesi olduğunun herkes farkında. Ben inanıyorum ki, bu güzel Mersin’imizde bu zillet ittifakına çok büyük bir ders vereceğiz ve bu zillet ittifakı bir daha milletimizin karşısına çıkamayacak derecede sandığa gömülecek. Bu millet ne kadar büyük bir millet olduğunu 14 Mayıs’ta da vatanına, milletine, bayrağına nasıl sahip çıktığını zillet ittifakını sandığa gömerek gösterecektir.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.