halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BİRLİK VE DAYANIŞMA SENDİKASI, CUMHURİYET’İN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.10.2023 - 11:06, Güncelleme: 29.10.2023 - 11:06 1607+ kez okundu.
 

BİRLİK VE DAYANIŞMA SENDİKASI, CUMHURİYET’İN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

Bundan tam 100 sene önce Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizin 100. Yılında bir araya gelen Birlik ve Dayanışma Sendikası Mersin Şubesi, sağlık çalışanları olarak çağdaşlaşma yolundaki ilk adım olan Cumhuriyet’i ilelebet yaşatacaklarının sözünü verdi.

Birlik ve Dayanışma Sendikası Üyeleri Mersin’de Cumhuriyetimizin 100. Yılında coşkulu bir kutlama yaparak bir araya geldi.  Birlik ve Dayanışma Sendikası Genel Hukuk Sekreteri Uzman Dr. Çağlar Özen, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanları olarak Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacaklarını, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bıraktığı bu eşsiz mirasa sahip çıkacaklarını belirtti. Uzman Dr. Çağlar Özen yaptığı açıklamada, “Mersin Birlik ve Dayanışma Sendikası ailesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutladığımız bu onurlu günde birlikte olmanın sonsuz heyecanı ve sevinci içindeyim.  İçinde bulunduğumuz durum ve koşullar ne olursa olsun bu büyük ve onurlu günü gereken coşku, gurur ve minnetle kutlamamıza hiçbir şey engel olamaz. Bu bizlerin, biz Atatürk ve Kurduğu Cumhuriyetin çocuklarının en doğal hakkı ve hatta onurlu görevidir.  Emperyalizme karşı, dünya tarihin en büyük zaferini,  birlik olmuş tüm emperyalist ülkelere karşı tek başına verip kazanan ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve ulusumuzun kurduğu Cumhuriyetimizin 100 yaşına girmesini onlara, şehitlerimiz ve gazilerimize yaraşır şekilde coşkuyla kutlamak elbette görevimizdir. Onur duyuyoruz.” dedi. “Nice 100 yıllara ATATÜRK’ün Cumhuriyeti” Birlik ve Dayanışma Sendikası Genel Hukuk Sekreteri Uzman Dr. Çağlar Özen, aynı tarihlerde başka ülkelerde iktidarı ele geçirdikten sonra diktatörlüğünü ilan eden liderlerin olduğunu söyleyerek, “Mustafa Kemal ATATÜRK Cumhuriyeti ilan edip egemenliği kayıtsız şartsız ulusuna vermiştir. Bize düşen, bu emaneti en iyi ve yaraşır şekilde korumak ve ileriye götürmektir. Bizler bu Cumhuriyetin çocukları olmaktan sonsuz gururlu ve minnettarız. İlelebet yaşatmakta kararlıyız. Biz Türk hekimleri, ebe ve hemşireleri olarak buna söz veriyoruz.  Nice 100 yıllara ATATÜRK’ün Cumhuriyeti.” diyerek konuşmasını tamamladı.
Bundan tam 100 sene önce Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizin 100. Yılında bir araya gelen Birlik ve Dayanışma Sendikası Mersin Şubesi, sağlık çalışanları olarak çağdaşlaşma yolundaki ilk adım olan Cumhuriyet’i ilelebet yaşatacaklarının sözünü verdi.

Birlik ve Dayanışma Sendikası Üyeleri Mersin’de Cumhuriyetimizin 100. Yılında coşkulu bir kutlama yaparak bir araya geldi.  Birlik ve Dayanışma Sendikası Genel Hukuk Sekreteri Uzman Dr. Çağlar Özen, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanları olarak Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacaklarını, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bıraktığı bu eşsiz mirasa sahip çıkacaklarını belirtti.

Uzman Dr. Çağlar Özen yaptığı açıklamada, “ Mersin Birlik ve Dayanışma Sendikası ailesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutladığımız bu onurlu günde birlikte olmanın sonsuz heyecanı ve sevinci içindeyim.  İçinde bulunduğumuz durum ve koşullar ne olursa olsun bu büyük ve onurlu günü gereken coşku, gurur ve minnetle kutlamamıza hiçbir şey engel olamaz. Bu bizlerin, biz Atatürk ve Kurduğu Cumhuriyetin çocuklarının en doğal hakkı ve hatta onurlu görevidir.  Emperyalizme karşı, dünya tarihin en büyük zaferini,  birlik olmuş tüm emperyalist ülkelere karşı tek başına verip kazanan ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve ulusumuzun kurduğu Cumhuriyetimizin 100 yaşına girmesini onlara, şehitlerimiz ve gazilerimize yaraşır şekilde coşkuyla kutlamak elbette görevimizdir. Onur duyuyoruz.” dedi.

“Nice 100 yıllara ATATÜRK’ün Cumhuriyeti”

Birlik ve Dayanışma Sendikası Genel Hukuk Sekreteri Uzman Dr. Çağlar Özen, aynı tarihlerde başka ülkelerde iktidarı ele geçirdikten sonra diktatörlüğünü ilan eden liderlerin olduğunu söyleyerek, “Mustafa Kemal ATATÜRK Cumhuriyeti ilan edip egemenliği kayıtsız şartsız ulusuna vermiştir. Bize düşen, bu emaneti en iyi ve yaraşır şekilde korumak ve ileriye götürmektir. Bizler bu Cumhuriyetin çocukları olmaktan sonsuz gururlu ve minnettarız. İlelebet yaşatmakta kararlıyız. Biz Türk hekimleri, ebe ve hemşireleri olarak buna söz veriyoruz.  Nice 100 yıllara ATATÜRK’ün Cumhuriyeti.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.