halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNİN EĞİTİM YARDIMININ 1’İNCİ TAKSİTİ HESAPLARA YATTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.02.2024 - 10:34, Güncelleme: 12.02.2024 - 10:34 868+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNİN EĞİTİM YARDIMININ 1’İNCİ TAKSİTİ HESAPLARA YATTI

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, lisans öğrencileri için 5.500 TL, önlisans öğrencileri için 2.750 TL destek verdiği eğitim yardımının 1’inci taksidini, öğrencilerin banka hesabına yatırdı.

Burs başvurusu koşullarını sağlayan 814 lisans, 406 önlisans olmak üzere 1220 öğrenci, bir defaya mahsus olmak üzere belediyenin karşılıksız eğitim yardımından faydalanıyor. İkinci taksit ödemeleri ise en kısa zamanda öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.   BAŞKAN YILMAZ; “EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üniversite öğrencilerine bir nebze olsun destek olmak istediklerini belirterek; “2023-2024 Eğitim Öğretim dönemini kapsayan eğitim yardımımızın ilk taksidini öğrencilerimizin banka hesaplarına yatırdık. Öğrencilerimiz; okuyacaklar, öğrenecekler, yetişecekler ilçelerine, şehirlerine, ülkelerine, milletine ve devletine hizmet edecekler inşallah. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’nde, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere destekleme kurslarıyla da destek olduklarını hatırlatan Başkan Yılmaz; “Eğitim önceliğimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim almasını önemsiyoruz. İlçemizde okul öncesi eğitiminden üniversiteye kadar öğrenim gören çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanlarında olduk” diye konuştu.
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, lisans öğrencileri için 5.500 TL, önlisans öğrencileri için 2.750 TL destek verdiği eğitim yardımının 1’inci taksidini, öğrencilerin banka hesabına yatırdı.

Burs başvurusu koşullarını sağlayan 814 lisans, 406 önlisans olmak üzere 1220 öğrenci, bir defaya mahsus olmak üzere belediyenin karşılıksız eğitim yardımından faydalanıyor.

İkinci taksit ödemeleri ise en kısa zamanda öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

 

BAŞKAN YILMAZ; “EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üniversite öğrencilerine bir nebze olsun destek olmak istediklerini belirterek; “2023-2024 Eğitim Öğretim dönemini kapsayan eğitim yardımımızın ilk taksidini öğrencilerimizin banka hesaplarına yatırdık. Öğrencilerimiz; okuyacaklar, öğrenecekler, yetişecekler ilçelerine, şehirlerine, ülkelerine, milletine ve devletine hizmet edecekler inşallah. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’nde, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere destekleme kurslarıyla da destek olduklarını hatırlatan Başkan Yılmaz; “Eğitim önceliğimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim almasını önemsiyoruz. İlçemizde okul öncesi eğitiminden üniversiteye kadar öğrenim gören çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanlarında olduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.