halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞARILI PROJE SUNAN PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.08.2023 - 11:10, Güncelleme: 18.08.2023 - 11:10 1552+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER’DEN BAŞARILI PROJE SUNAN PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, personelin ürettiği projeleri desteklemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, personellerden gelen 282 öneri arasında dereceye giren 5 personele teşekkür belgesi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, belediye personelinin her anında yanında olduğu gibi, ürettikleri projelere de destek vermeye ve hayata geçirilmesinde yardımcı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetimi ve Kent Araştırmaları Şube Müdürlüğü bünyesinde her yılın başında duyurusu yapılan uygulamada bu yıl 282 personel projeleri ile başvurdu. Proje öneri kurulu, projeleri ilgili personelden tek tek dinleyerek puanlama yöntemiyle değerlendiren Proje Öneri Kurulu ilk 5 sıradaki projeleri belirledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, dereceye giren 5 personel ile bir araya gelerek teşekkür belgelerini takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen teşekkür belgesi takdiminde Başkan Seçer’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir ve Kalite Yönetimi ve Kent Araştırmaları Şube Müdürü Ezgi Başer yer aldı. Öneri Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucu 1. seçilen öneri, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görevli Görkem Arkan’ın sunduğu ‘Mersinin Simgelerini Toplama Oyunu’  önerisi oldu. Oyun sayesinde Mersin’in tarihi yerleri sanal ortamda ziyaret edilecek ve tarihi yerlerin simgeleri toplanarak belli puanı alan oyunculara simgelere ait ilçenin tarım ürünleri hediye verilecek. Bu sayede Mersin’e özgü simgeler tanıtılmış olacak. Değerlendirme sonucu 2. seçilen öneri İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli Demet Akgün’ün oldu. Akgün tarafından önerisi sunulan ‘Çöp Atmama Oyunu’ ile Büyükşehir’in sorumluluk alanında yer alan yerlere ikili soru vasıtası ile “Dünyanın en iyi oyuncusu kim, Messi mi Ronaldo mu?” gibi izmarit veya çöplerin bu tasarım için şeffaf yapılan çöp kutularına atılarak çöp atmamanın özendirici ve eğlenceli hale getirilmesi sağlanacak. 3. ve 4. Seçilen öneri ise Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’nda görevli Eylem Özlem Balcı’nın önerileri oldu. Balcı’nın 3. olan önerisi nikah törenlerinde imza attıkları kalemlerin günün anısına verilmesi olurken, 4. olan öneri ise özellikle teknolojiye sonradan alışmaya çalışan, çocukları ve torunlarıyla uzaklık nedeniyle yüz yüze iletişim kuramayan 65 yaş üstü vatandaşlara akıllı telefon, sosyal medya, mail atma gibi konularda eğitim verilmesi oldu. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nda görevli Tuğa Bülbül’ün şipşak fotoğraf makinesinin Mersin’de yer alan turizm merkezlerinde de yer alması oldu. Ödül kazanan personele belgelerini takdim edip, tebrik eden Başkan Vahap Seçer marifetin iltifata tabi olduğunu belirterek, projelerin hayata geçirilmesinde her türlü desteği sunacaklarını söyledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, personelin ürettiği projeleri desteklemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, personellerden gelen 282 öneri arasında dereceye giren 5 personele teşekkür belgesi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, belediye personelinin her anında yanında olduğu gibi, ürettikleri projelere de destek vermeye ve hayata geçirilmesinde yardımcı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda  Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetimi ve Kent Araştırmaları Şube Müdürlüğü bünyesinde her yılın başında duyurusu yapılan uygulamada bu yıl 282 personel projeleri ile başvurdu. Proje öneri kurulu, projeleri ilgili personelden tek tek dinleyerek puanlama yöntemiyle değerlendiren Proje Öneri Kurulu ilk 5 sıradaki projeleri belirledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, dereceye giren 5 personel ile bir araya gelerek teşekkür belgelerini takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen teşekkür belgesi takdiminde Başkan Seçer’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir ve Kalite Yönetimi ve Kent Araştırmaları Şube Müdürü Ezgi Başer yer aldı.

Öneri Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucu 1. seçilen öneri, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görevli Görkem Arkan’ın sunduğu ‘Mersinin Simgelerini Toplama Oyunu  önerisi oldu. Oyun sayesinde Mersin’in tarihi yerleri sanal ortamda ziyaret edilecek ve tarihi yerlerin simgeleri toplanarak belli puanı alan oyunculara simgelere ait ilçenin tarım ürünleri hediye verilecek. Bu sayede Mersin’e özgü simgeler tanıtılmış olacak. Değerlendirme sonucu 2. seçilen öneri İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli Demet Akgün’ün oldu. Akgün tarafından önerisi sunulan ‘Çöp Atmama Oyunu’ ile Büyükşehir’in sorumluluk alanında yer alan yerlere ikili soru vasıtası ile “Dünyanın en iyi oyuncusu kim, Messi mi Ronaldo mu?” gibi izmarit veya çöplerin bu tasarım için şeffaf yapılan çöp kutularına atılarak çöp atmamanın özendirici ve eğlenceli hale getirilmesi sağlanacak.

3. ve 4. Seçilen öneri ise Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’nda görevli Eylem Özlem Balcı’nın önerileri oldu. Balcı’nın 3. olan önerisi nikah törenlerinde imza attıkları kalemlerin günün anısına verilmesi olurken, 4. olan öneri ise özellikle teknolojiye sonradan alışmaya çalışan, çocukları ve torunlarıyla uzaklık nedeniyle yüz yüze iletişim kuramayan 65 yaş üstü vatandaşlara akıllı telefon, sosyal medya, mail atma gibi konularda eğitim verilmesi oldu. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nda görevli Tuğa Bülbül’ün şipşak fotoğraf makinesinin Mersin’de yer alan turizm merkezlerinde de yer alması oldu.

Ödül kazanan personele belgelerini takdim edip, tebrik eden Başkan Vahap Seçer marifetin iltifata tabi olduğunu belirterek, projelerin hayata geçirilmesinde her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.