halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİRAÇ KANDİLİ’NDE DE SİMİTLER MERSİN BÜYÜŞEHİR’DEN

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.02.2024 - 12:31, Güncelleme: 07.02.2024 - 12:31 1229+ kez okundu.
 

MİRAÇ KANDİLİ’NDE DE SİMİTLER MERSİN BÜYÜŞEHİR’DEN

Her kandil olduğu gibi Miraç Kandili’nde de kandil simidi Mersin Büyükşehir’den. Kentin farklı noktalarında stant kuran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti. Ekipler, 30 cami ve 5 farklı dağıtım noktasında 15 bin kandil simidi ikram etti.

Kandillerde vatandaşlara kandil simidi ikramını geleneksel hale getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, dün gece kutlanan Miraç Kandili’nde de vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üretilen ve hazırlanan kandil simitleri tek tek paketlendi. 30 cami ve 5 dağıtım noktasında stant kuran ekipler, vatandaşların kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti. Büyükşehir ekipleri; 4 merkez ilçenin yanı sıra Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık ve Mut’ta olmak üzere tüm ilçelerde toplam 15 bin kandil simidi dağıttı. Ayrıca 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen Kuran’ı Kerim okuma programına katılanlara da kandil simidi dağıtıldı. Vatandaşlar da simit dağıtımını memnuniyetle karşıladı. “Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunuyoruz” Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda çalışan Gülşah Arslan, dağıtımlarla ilgili bilgi vererek, “İslam alemi için önemli bir gün; Miraç Kandili. Her kandilde olduğu gibi bu kandilde de kandil simitlerimizi vatandaşlarımıza dağıtıyor ve Vahap Başkanımızın sevgi ve selamlarını iletiyoruz. İlimiz genelinde 30 cami, 5 ayrı dağıtım noktası olmak üzere 35 ayrı noktada 15 bin adet kandil simidimiz vatandaşlarımıza dağıtılıyor. Bir nebze olsun vatandaşlarımızın gönüllerine dokunuyoruz. Bu vesileyle de tüm vatandaşlarımızın Miraç Kandili Mübarek olsun” dedi. Vatandaşlardan Songül Cansev, kandilde simit dağıtımına ilk kez denk geldiğini söyleyerek, “Çok hoş, şu anda ilk defa alıyorum. Bir de çorbamız var. Her Perşembe çorba dağıtılıyor. Çok da güzel. Sabahları o soğukta sıcak çorbanın dağıtılması gerçekten çok güzel” diye konuştu. Kandil simidi alan İbrahim Cansev de, simit dağıtımını değerlendirerek, “Ben ilk defa böyle bir şeye rastladım. Teşekkür ediyoruz. İyi şeyler yapıyorlar. Yapmaya devam etsinler” diye konuştu.  Vatandaşlardan Selma Metin ise, “Güzel bir şey. Geçen de kaynar dağıttılar, o da güzeldi. Severek içtik. Emeklerine sağlık. Memnunuz Başkanımızdan” dedi. Vatandaşlardan Nursen Güleçoğlu, Vahap Seçer ve Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, “Her şeyinden memnunuz. Başarılar diliyorum” dedi.
Her kandil olduğu gibi Miraç Kandili’nde de kandil simidi Mersin Büyükşehir’den. Kentin farklı noktalarında stant kuran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti. Ekipler, 30 cami ve 5 farklı dağıtım noktasında 15 bin kandil simidi ikram etti.

Kandillerde vatandaşlara kandil simidi ikramını geleneksel hale getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, dün gece kutlanan Miraç Kandili’nde de vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üretilen ve hazırlanan kandil simitleri tek tek paketlendi. 30 cami ve 5 dağıtım noktasında stant kuran ekipler, vatandaşların kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti. Büyükşehir ekipleri; 4 merkez ilçenin yanı sıra Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık ve Mut’ta olmak üzere tüm ilçelerde toplam 15 bin kandil simidi dağıttı. Ayrıca 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen Kuran’ı Kerim okuma programına katılanlara da kandil simidi dağıtıldı. Vatandaşlar da simit dağıtımını memnuniyetle karşıladı.

“Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunuyoruz”

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda çalışan Gülşah Arslan, dağıtımlarla ilgili bilgi vererek, “İslam alemi için önemli bir gün; Miraç Kandili. Her kandilde olduğu gibi bu kandilde de kandil simitlerimizi vatandaşlarımıza dağıtıyor ve Vahap Başkanımızın sevgi ve selamlarını iletiyoruz. İlimiz genelinde 30 cami, 5 ayrı dağıtım noktası olmak üzere 35 ayrı noktada 15 bin adet kandil simidimiz vatandaşlarımıza dağıtılıyor. Bir nebze olsun vatandaşlarımızın gönüllerine dokunuyoruz. Bu vesileyle de tüm vatandaşlarımızın Miraç Kandili Mübarek olsun” dedi.

Vatandaşlardan Songül Cansev, kandilde simit dağıtımına ilk kez denk geldiğini söyleyerek, “Çok hoş, şu anda ilk defa alıyorum. Bir de çorbamız var. Her Perşembe çorba dağıtılıyor. Çok da güzel. Sabahları o soğukta sıcak çorbanın dağıtılması gerçekten çok güzel” diye konuştu.

Kandil simidi alan İbrahim Cansev de, simit dağıtımını değerlendirerek, “Ben ilk defa böyle bir şeye rastladım. Teşekkür ediyoruz. İyi şeyler yapıyorlar. Yapmaya devam etsinler” diye konuştu.  Vatandaşlardan Selma Metin ise, “Güzel bir şey. Geçen de kaynar dağıttılar, o da güzeldi. Severek içtik. Emeklerine sağlık. Memnunuz Başkanımızdan” dedi.

Vatandaşlardan Nursen Güleçoğlu, Vahap Seçer ve Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, “Her şeyinden memnunuz. Başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.